Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Näyttötutkintona suoritettava ammatti- tai erikoisammattitutkinto on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa näyttää ammatillisen osaamisensa tai lisätä sitä. Tutkinnon suorittamiseen liittyy usein valmistavaa koulutusta tai muuta tarvittavan ammattitaidon hankkimista. Tutkinto ja siihen liittyvä valmistava koulutus on maksullista ja ne suoritetaan henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan. 

Hae tästä!

Koulutukset vailla tutkintoa oleville 20 - 29-vuotiaille (NAO)

Nuorten aikuisten osaamisohjelman (NAO) koulutukset on suunnattu 20 - 29-vuotiaille, joilla ei ole peruskoulun jälkeistä tutkintoa tai se on jäänyt kesken. Perustutkinto tai ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintoina. Tutkinnon suorittaminen ja siihen liittyvä valmistava koulutus on suorittajalle maksutonta ja ne suoritetaan henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan. Nao-ohjelman opiskelijat saavat tarpeen mukaan lisätukea opintoihinsa esim. työhönvalmentajalta tai ohjaajalta.

Hae tästä!

Lyhytkurssit

Lyhytkurssit ovat kestoltaan 0,5 - 5 päivän täydennyskoulutuksia eri alojen ammattilaisille. Lyhytkurssit ovat maksullisia ja niihin otetaan opiskelijat ilmoittautumisjärjestyksessä.