Tekstiversio
Erityisopetus :: Kiipulan ammattiopisto

Kiipulan ammattiopisto

Kiipulan ammattiopisto

Kiipulan ammattiopisto 
- Itsensä kokoiseen ammattiin

Ammatillinen erityisopetus

Kiipulan ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos ja ammatillisen erityisopetuksen kehittämiskeskus. Oppilaitos on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Koulutuksen tavoitteena on hyvä elämä ja työ.

Kiipulan ammattiopiston erityisopetus tarjoaa ammatillista peruskoulutusta sekä valmentavaa ja kuntouttavaa opetusta ja ohjausta.

Erityisopetuksen etusivulle

Ammatillinen aikuiskoulutus

Kehitämme koulutus- ja kuntoutuspalveluja yhteistyössä Kelan, työhallinnon ja yritysten kanssa. Näiden toimintojen avulla pyrimme entistä paremmin palvelemaan myös erityisryhmiä ja ohjaamaan heitä ammatinvalintaan, ammatilliseen osaamiseen, työkyvyn ylläpitämiseen ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Aikuiskoulutuksen etusivulleErityisopetuksen kehittämiskeskus

Kiipulalla on opetusministeriön myöntämä työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä sekä koulutuksen järjestämislupaan sisältyvä ammatillisen erityisopetuksen kehittämis- ja palvelutehtävä. Kiipulan ammattiopisto on ammatillisen erityisopetuksen kehittämiskeskus, jonka toimintaan kuuluvat erilaiset kehittämisprojektit ja erityisopetuksen asiantuntijapalvelut.


 

 

Tunnisteet: espoo, forssa, hämeenlinna, janakkala, kouvola, lahti, riihimäki, tampere, vantaa

Kiipulan ammattiopisto ja Perttulan erityisammattikoulu yhdistyivät

Kiipulan ammattiopisto ja Perttulan erityisammattikoulu yhdistyivät 1.1.2009 alkaen uudeksi Kiipulan ammattiopistoksi. Oppilaitoksen opiskelijapaikkamäärä on erityisopetuksessa 590 opiskelijaa ja aikuiskoulutuksessa opiskelee noin 400 opiskelijaa.

Toimimme kymmenellä paikkakunnalla:

Janakkala (päätoimipaikka)

Hämeenlinna

Riihimäki

Forssa

Tampere

Lahti

Vantaa

Espoo

Kouvola

Hyvinkää

Toimipaikkojen
osoitteet ja kartat