Tekstiversio
Kuntoutuspalvelut

Kiipulan kuntoutuskeskus, kuntoutuspalvelut

Kiipulan_kuntoutuskeskus_sauvakavely

Kuntoutuspalvelut

Yhteistyötä, asiantuntemusta ja asioihin paneutumista

Kuntoutus on muutosten hallintaa ja uuden oppimista. Kiipulan kuntoutuspalveluista voit 
löytää itsellesi sopivia työvälineitä voimavarojesi vahvistamiseksi.

KIILA-kuntoutusmalli korvaa 1.5.2016 alkaen Tyk-kuntoutuksen. KIILA:ssa yhdistyvät yksilöllinen ja ryhmämuotoinen kuntoutus ja siinä huomioidaan kunkin yksilölliset tarpeet.

KIILA on tarkoitettu niille työssäoleville, joiden sairaus vaikuttaa työkykyyn ja työssä selviytymiseen. Kuntoutus voi olla työpaikka- tai ammattialakohtaista.

 

Kun tarvitset voimavaroja ja tukea sairauden kanssa elämiseen, tutustu Kelan lääkinnällisen kuntoutuksen kursseihin: TULES- eli tuki- ja liikuntaelinsairaiden kurssit ja sepelvaltimosairaiden sydänkurssit.

OPI-kurssit on suunnattu 16–25-vuotiaille nuorille, joilla mielenterveysongelmat haittaavat ammatillisen perustutkinnon suorittamista. Kurssi tarjoaa tukea opintojen edistämiseen sekä omasta elämästä ja arjen asioista huolehtimiseen.

Urasuuntapalvelut tarjoavat asiantuntijatukea ja eteenpäin suuntaavaa ohjausta työ- ja ammattiuraan liittyvissä elämän taitekohdissa. 

Kelan kanssa yhteistyössä järjestettävät avomuotoiset ammatilliset kuntoutuskurssit ovat mahdollisuus sinulle, jonka terveydentila rajoittaa sijoittumista työhön tai opintoihin.

 

Kuntoutujien kokemuksia Kiipulan kuntoutuskursseista

Tunnisteet: janakkala, kiipula, kuntoutuspalvelut