Aino Körhämö

Asiakkuuspäällikkö, kuntoutusasiantuntija
044 7060 162
aino.korhamo@kiipula.fi

Toimin Kiipula-Aviressa TAYS-, KYS- ja OYS- alueiden asiakkuuspäällikkönä. Työni päätehtävä on kuntoutuksen ilosanoman jakaminen, mikä tarkoittaa toimintamme esittelemistä yhteistyökumppaneillemme kuten sosiaali- ja terveydenhuollon ja TE-hallinnon toimijoille sekä yrityksille.

Tavoitteenani on vaikuttaa kuntoutuspalveluidemme täyttöasteeseen sekä siihen, että lunastamme valtakunnallisesti paikkamme kuntoutuksen kentällä kiinnostavuudella ja monipuolisella palvelutarjonnalla.
 
Kuntoutusasiantuntijana työskentelen masennusta sairastavien Oras-kursseilla. Olen työskennellyt mielenterveyskuntoutuksen parissa yhteensä noin 15 vuotta ja koen tärkeäksi kehittää tätä kuntouksen osa-aluetta ja tasavertaista kuntoutuspalveluiden saatavuutta.

Osaamistani kuntouttajana olen kehittänyt muun muassa käymällä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti –koulutuksen. Mielenterveystyön lisäksi olen toiminut pitkään ammatillisen kuntoutuksen tehtävissä, mikä on antanut kokemusta työkykyongelmien kohtaamisesta, keinojen etsimisestä matkalla eteenpäin ja myös onnistumistarinoista.
 
Vapaa-aikani kuluu pitkälti liikunnan ja urheilun parissa. Harrastan intohimoisesti juoksua ja muuta liikuntaa. Osallistun vuosittain useisiin juoksutapahtumiin maratonista osa-matkan kilpailuihin. Lisäksi nautin vapaa-ajallani muun muassa luonnon läheisyydestä, ystävien seurasta, lukemisesta sekä teatterin ja tanssin katsomisesta.