Tampereen suunnasta moottoritietä (Vt 3) Janakkala–Turenki-liittymästä (liittymä nro 22) tietä nro 292 Turenkiin. Turengin keskustasta Kiipulaan on noin 6 km. Reitti on selkeästi viitoitettu.

Helsingin suunnasta moottoritietä (Vt 3) Tervakosken liittymästä (nro 21). Käänny rampilta oikealle ja seuraa Kiipulan ja Leppäkosken opasteita. Aja Leppäkoskentietä (nro 13836) Leppäkosken kylän läpi (joen yli ja rautatien ali). Jatka samaa tietä vielä kylän jälkeen 3 km, kunnes näet opasteen Kiipula vasemmalle. Matkaa moottoritieltä Kiipulaan on 10 km.

Lahdesta lähestyttäessä seuraa Hämeenlinna–Tampere-opasteita ja käänny Hämeenlinnantieltä

(nro 12) Riihimäentielle (nro 54), jota ajat 41 km. Käänny tämän jälkeen Turenki–Ryttylä-viitan kohdalta oikealle Hausjärventielle (nro 290), jota seuraat reilut 17 km, Kiipula 2 -opaste vasemmalle. Peltoaukeamalle saavuttuasi käänny Kiipula-opasteen mukaisesti oikealle (Kiipulantie).

Julkiset kulkuneuvot:

Hämeenlinnan linja-autoasemalta ja rautatieasemalta pääsee suoraan Kiipulaan Lehdon Liikenteen linja-autolla Turengin kautta – paitsi EI sunnuntaisin.

Jos tulet Turenkiin junalla, huomioi, että kaikki linja-autovuorot eivät Turengissa aja rautatieaseman kautta. Linja-autoasemalle on matkaa on noin 1 km. Silloin kätevintä on tulla Turengin rautatieasemalta taksilla Kiipulaan.

Janakkalan Taksiliikenne Oy
puh. 045 8928 886

Taksi Häme
puh. 0600 551 111