Valikko

Työtä riittää!

Vipuvoimaa EU:lta ja Euroopan sosiaalirahaston tunnus.

Työtä riittää! -hanke (ESR) on Kiipulan ja Tavastian yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on edistää täsmätyökykyisten henkilöiden työllistymistä. Opiskelijan polkua työelämään vahvistetaan. Yrityksiä tuetaan löytämään täsmätyötehtäviin osaavia tekijöitä ja työllisyyden eri toimijoiden kanssa kehitetään toimivia palveluita täsmätyökykyisten työllistämisen tueksi.

Lisätiedot:
Projektipäällikkö Terhi Manninen
terhi.manninen@kiipula.fi
puh. 040 4571 654

 

 

Toteutusaika: 1.8.2020-31.12.2022
Rahoittaja: ESR (Euroopan sosiaalirahasto)

Työtä riittää! -hankkeen (ESR) tavoitteena on edistää täsmätyökykyisten henkilöiden työllistymistä. Opiskelijan polkua työelämään tuetaan nostamalla esiin osaaminen ja tukemalla henkilökohtaisesti työnhakua itsensä kokoiseen työelämään.

Yrityksiä tuetaan löytämään täsmätyötehtäviin osaavia tekijöitä. Yrityksille viedään tietoa työllistämisen tukimuodoista ja tuetaan rekrytointiprosessia ja vahvistetaan perehdytysvaihetta. Tavoitteenamme on kestävät työsuhteet, jotka on oikein mitoitettu tarpeen ja työntekijän taitojen mukaan.

Kanta-Hämeen työllisyyden eri toimijoiden kanssa kehitetään toimivia palveluita täsmätyökykyisten työllistämisen tueksi. Työtä riittää! -hanke (ESR) toteutetaan Kanta-Hämeen alueella. Päätoteuttajana hankkeessa on Kiipulasäätiö, osatoteuttajana Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Katso hankkeen omat sivut tästä >> (linkki avautuu uudessa ikkunassa)

Työtä riittää-hankkeen logo.