Valikko

Vapaa-aika (teksti tarkistettu, muuten päivitettävä!

Opiskelijoille järjestetään ohjattua vapaa-ajantoimintaa Janakkalassa ja Hämeenlinnassa. Hämeenlinnassa opiskelijat voivat lisäksi hyödyntää Hämeenlinnan kaupungin harrastusmahdollisuuksia.

Vapaa-aika Janakkalassa

Janakkalan toimipaikassa Kiipulassa pääset osallistumaan ohjattuun toimintaan tai voit harrastaa omatoimisesti. Opiskelijana sinulla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa myös omia ryhmiä, joita ohjaushenkilökunta tukee. Ohjattu vapaa-ajantoiminta on koottu vapaa-ajan ja liikunnan lukujärjestyksiin. Lisätietoja toiminnasta saat myös asumisen ja vapaa-ajan ohjaajilta, vapaa-ajan Facebook-sivulta (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) sekä ilmoitustauluilta. Janakkalan toimipaikassa järjestettävä vapaa-ajantoiminta on opiskelijoille ilmaista.

Kiipulan ympäristössä voit harrastaa monenlaista liikuntaa. Alueella on monipuoliset ulkoilureitit. Frisbeegolfia pääset pelaamaan 20-väyläisellä radalla. Ympäristöstä löytyy minigolf-rata, crosstraining-teline sekä tenniskenttä. Liikuntahallilla ja kuntosalilla pääset harrastamaan liikuntaa sisätiloissa. Lisäksi Janakkalan toimipaikassa on uimahalli.

Vapaa-ajantila

Vapaa-ajantila on kaikille Kiipulassa opiskeleville opiskelijoille yhteinen vapaa-ajan viettopaikka. Vapaa-ajantilassa voit esimerkiksi:

  • pelata konsolipelejä
  • pelata biljardia ja lautapelejä
  • lukea lehtiä, sarjakuvia ja kirjoja
  • piirtää ja askarrella
  • tavata toisia opiskelijoita
  • ihan vaan hengailla

Vapaa-ajantila on avoinna maanantaista torstaihin klo 17.00–20.00.

Sauna ja uimahalli

Sauna ja uimahalli sijaitsevat kuntoutuskeskuksen tiloissa. Ne ovat avoinna opiskelijoille maanantaina, tiistaina ja torstaina klo 18.00-20.00. Sauna on avoinna keskiviikkoisin klo 18.00-20.00.

Asiointibussi

Asiointibussilla pääset kerran viikossa asioimaan Turengissa. Bussi ajaa Kiipulan ja Turengin väliä keskiviikkoisin klo 18.00-20.00. Asiointibussi on opiskelijoille maksuton.

Vapaa-aika Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan Punaportilla järjestetään ohjattua vapaa-ajan toimintaa iltaisin opiskelijoiden toiveiden pohjalta. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää Hämeenlinnan kaupungin tarjoamia harrastusmahdollisuuksia. Opiskelijat maksavat vapaa-ajan kustannukset pääsääntöisesti itse.