Anu Turunen

Kuntoutusasiantuntija, työfysioterapeutti amk, Tules palveluvastaava

Minulla on monen vuoden vankka kokemus tuki- ja liikuntaelinten kuntoutuksista kolmesta eri kuntoutuslaitoksesta. Raudan lujalla ammattitaidolla luotsaan nyt palveluvastaavana Tules avo- ja laitoskursseja yhdessä kollegan kanssa Kiipula-Aviressa.

Kuntoutustyötä teen suurella sydämellä ja aina asiakaslähtöisesti. Olen asiakkaita varten ja pyrin kuntoutuksen aikana kulkemaan ja viitoittamaan kuntoutuja matkaa kuntoutuksessa siihen suuntaan, että lopputulos mahdollisimman hyvä.

Hyvä ihmistuntemus, empaattinen työote ja asiakkaan kuunteleminen ovat vahvuuksiani. Moniammatillisessa tiimissä seison vakaasti omalla tontillani kuitenkin lujasti yhteistyötä tehden kuntoutujalähtöisesti.

Mieltäni meidän moniammatillinen tiimimme, kuntoutuja ja hänen työterveyshuoltonsa ja työpaikkansa ovat avainasemassa hyvään lopputulokseen pääsemiseksi.

Omasta hyvinvoinnistani huolehdi monipuolisella liikunnalla, uutena lempilajina olen löytänyt joogan. Talvella rakastan kirpeitä pakkaspäiviä, jolloin voi rauhassa ulkoilla ja nauttia Suomen kauniista luonnosta.

Avoimen ja iloisen luonteeni vuoksi minua on helppo lähestyä. Vahvalla moniammatillisella tiimillä kohti parempaa työkykyä!