Kuntoutujistamme 97% suosittelee palveluitamme!

Aviren monipuoliset palvelut parantavat suomalaisten työ- ja toimintakykyä, hyvinvointia sekä työyhteisöjen toimivuutta ja tuottavuutta. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja muut organisaatiot. Palveluvalikoimaamme kuuluvat räätälöitävät yritysrahoitteiset valmennukset, Kelan kuntoutuspalvelut ja työeläkekuntoutus.

Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla ja sopimuksen mukaan asiakkaidemme tiloissa. Useimpiin yrityspalveluihimme sisältyy myös verkkovalmennusta. Palvelut voidaan toteuttaa avomuotoisina tai yöpymisen sisältävinä. 

Panostamme palvelujemme tuloksellisuuteen ja pitkäkestoiseen vaikuttavuuteen. Yritysrahoitteisten palvelujemme (voimavara- ja työelämävalmennukset, kuntoremontit) asiakkaista 97 % uosittelisi palvelujamme tuttavilleen tai työyhteisölleen. Kela-palveluissa suositteluprosentti on 90 (vuonna 2016).

Alla olevasta kuvasta saat osviittaa siitä, millainen palvelu missäkin tapauksissa olisi paikallaan. Voit aina keskustella Aviren kuntoutuskoordinaattorin tai myyjän kanssa kuntoutustarpeistasi.