Haemme Digipedagogiikan asiantuntijaa Janakkalan toimipaikkaan

Kiipulan ammattiopisto toteuttaa ammatillista erityisopetusta kymmenellä paikkakunnalla Etelä-Suomessa. Strategiamme mukaisesti digitaalisuus tukee ja edistää oppilaitoksen toimintaa.

Haemme innostunutta ja innostavaa digiopetuksen kehittäjää. Tunnet monipuolisesti digipedagogiikan toimintatapoja ja ratkaisuja. Sinulle on tuttuja käsitteet: VR/AR/MR, BYOD, robotiikka, IoT, multimodaalisuus ja muut ajankohtaiset käsitteet. Lisäksi tunnet pedagogiikan eri ulottuvuudet.

Tarjoamme innostuneen ja turvallisen työyhteisön, hyvää johtamista ja kelpo palkan. Tehtävä on määräaikainen (kaksi vuotta). Taustalla on Opetus- ja kulttuuriministeriön strategiarahoitus. Aloitusajankohta ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Riikka Vanninen, p. 0409051052, riikka.vanninen@kiipula.fi ja toimitusjohtaja, rehtori Jukka Kujala, p. 0409052827, jukka.kujala@kiipula.fi

Olemme savuton työpaikka.

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus viimeistään 3.10.2018 tämän linkin kautta.