Erityisen tuen ja erityisoppilaitosten johdon parhaat asiantuntijat selvittävät, mitä ammatillisen koulutuksen uudistukset vaativat koulutuksen järjestäjiltä. Hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus saada tukea ja valmiuksia erityisen tuen suunnittelemiseen ja järjestämiseen omassa oppilaitoksessasi ja osallistu webinaareihin!

Koulutus sisältää seuraavat webinaarit klo 14-15:

5.9.2018: Johdanto koulutuksen teemoihin. Rehtori Tiina Meriläinen, Ammattiopisto Spesia.

12.9.2018: Erityinen tuki uudessa ammatillisen koulutuksen lainsäädännössä. Lehtori Seija Eskola, JAMK.

27.9.2018: Erityisen tuen järjestäminen, vastuut ja rakenteet, erityisen tuen toteutussuunnitelmat oppilaitoksissa. Opiskelija-asian päällikkö Riina Karvonen, Ammattiopisto Luovi sekä kehitysjohtaja Liisa Metsola, Keskuspuiston ammattiopisto.

8.10.2018: Erityisen tuen toteutumisen seuranta, arviointi ja resurssit, laatu ja vaikuttavuus. Laatupäällikkö Rauno Konttila, Kiipulan ammattiopisto.

8.10.2018 klo 15-15.30: Keskustelua webinaarien herättämistä kysymyksistä. Pj Rauno Konttila, keskustelussa mukana Riina Karvonen, Liisa Metsola ja Seija Eskola.

Koulutukseen sisältyy myös teemojen mukainen itsenäinen työskentely sekä oppilaitoskohtainen konsultaatio (verkossa tai paikan päällä).

Ilmoittautuminen koko koulutukseen 29.8.2018 mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/9D19B77272DB512C

Saat linkin ensimmäiseen webinaariin ilmoittauduttuasi koulutukseen, ilmoittautumisajan päätyttyä.

Valitettavasti yksittäisiin webinaareihin ei oteta ilmoittautumisia. Jos olet estynyt osallistumasta johonkin webinaareista, voit katsoa sen tallenteena.

Koulutus on osallistujille maksuton.