Ammatillinen peruskoulutus ja valmentava koulutus


Haku erityisopetuksena järjestettävään ammatilliseen peruskoulutukseen:

• Syksyllä 2017 alkavaan koulutukseen 15.3.-5.4.2017.

Valitut opiskelijat saavat ilmoituksen opiskelijavalinnastaan kirjeellä 15.6.2017 alkaen siitä oppilaitoksesta, josta on saanut opiskelupaikan. Opetushallitus lähettää jatko-ohjauskirjeen ei valituille opiskelijoille.

Opintoihin hakeudutaan Opetushallituksen verkkopalvelun, opintopolku.fi-sivuston kautta. Sähköinen haku koskee kaikkea ammatillista erityisopetusta ja -oppilaitoksia.

Ammatillisen peruskoulutuksen ja valmentavan koulutuksen opiskelijavalinnassa etusijalla ovat hakijat, jotka tarvitsevat paljon tukea opinnoissaan. Opiskelijavalintaan tarvitsemme selvityksen opiskeluun liittyvästä erityisen tuen tarpeestasi. Hakemuksen liitteeksi voi lähettää esimerkiksi aikaisemman HOJKSin, opettajan lausunnon, opiskelua tai ammatillista kuntoutusta varten kirjoitetun lääkärin lausunnon, psykologin lausunnon, palvelusuunnitelman tai muun selvityksen. Lähetä myös mahdolliset aikaisemmat koulu- ja työtodistuksesi.

Liitteet toimitetaan osoitteeseen:

Kiipulan ammattiopisto
Opintotoimisto
PL 13
14201 Turenki

Lisätietoja hakemisesta saat osoitteesta
kompassi(at)kiipula.fi tai puh. 040 905 1883.

Lisätietoja opiskelijavalinnasta puh. 050 5820 416

Hakemuksen voi perua vain lähettämällä viestin hakijan omasta sähköpostista opetushallitukseen neuvonta@opintopolku.fi. Yksittäistä hakutoivetta ei voi perua.