Mikä ihme on positiivinen CV?
Miten vahvistaa hyvää lapsessa ja nuoressa? 
Jokaisessa lapsessa ja nuoressa on eri toimintaympäristöissä esiin tulevia taitoja, vahvuuksia ja osaamista, joka ansaitsee tulla nähdyksi.
Positiivinen CV – laaja-alaisen osaamisen ansioluettelo vahvuuksien tunnistamisessa -koulutus antaa työvälineitä oppijoiden osaamisen ja vahvuuksien tunnistamiseen ja vahvistamiseen.  Koulutus muodostaa kokonaiskuvan siitä, mitä vahvuusperustaisuus ja positiivinen pedagogiikka tarkoittavat opetuksessa, sekä saat keinoja ja työvälineitä soveltaa niitä työssäsi ja työyhteisössäsi.

Positiivinen CV -koulutus järjestetään Kiipulan päätoimipaikassa Turengissa 20.9.2019 klo 9:00-15:30

Positiivinen CV -koulutushanke järjestetään Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+:n sekä Positiivisen CV:n (PCV) mallin kehittäjien yhteistyönä. Positiivinen CV voitti Sitran Ratkaisu 100-kilpailussa jaetun ensimmäisen sijan. Kilpailussa haettiin ratkaisuja osaamisen parempaan tunnistamiseen ja hyödyntämiseen. Koulutus on lähtökohtaisesti alueellinen, mutta kiipulalaiset saavat osallistua koulutukseen kaikilta toimipaikkakunnilta. Pääasiallisena kohderyhmänä tässä koulutuspäivässä on ammatillisen koulutuksen opetushenkilöstö.
 
Koulutus on maksuton, ja sitä rahoittaa Opetushallitus. Ilmoittautumisessa kysytään laskutusosoitetta, ja syy tähän lukee peruutusehdoissa - huomioi tämä!
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.8.2019. Ilmoittaudu tämän linkin kautta.
 
Yhteistyössä mukana Työuralle -hanke. Tiedusteluihin Kiipulassa vastavat Kati Jokio, puh. 040 9051 291, kati.jokio@kiipula.fi sekä Heli Kemppinen, puh. 040 4571 349, heli.kemppinen@kiipula.fi.