Haemme Kiipulan kuntoutukseen It-ohjaajaa kuntoutustyöhön Turun toimipaikkaamme 

Työtehtävät koostuvat ryhmä- ja yksilöohjauksesta moniammatillisen työryhmän jäsenenä Kelan ammatillisen kuntoutuksen palveluissa. 

Arvostamme kokemustasi ryhmien ohjaamisesta ja erityisryhmien kanssa toimimisesta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojasi sekä monipuolista työelämän tuntemusta. Työ edellyttää itsenäistä työotetta. Ammatillisena koulutuksen sinulla voi olla esimerkiksi datanomin, merkonomin tai tradenomin tutkinto.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä moniammatillista asiakkaiden työkykyä edistävää ja tukevaa kuntoutusta osana moniammatillista tiimiä sekä mahdollisuuden oman työn ja itsensä kehittämiseen asiantuntijaorganisaatiossa. 

Työ alkaa syksyn aikana jatkuen sopimuksen mukaan. Työ on osa-aikaista tuntityötä ja voi tapahtua työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Olemme savuton työpaikka. 

Tartu haasteeseen ja hae tehtävään 15.8.2018 mennessä tämän linkin kautta. 

Lisätietoja toimenkuvasta ja työsuhteesta antaa kuntoutuspäällikkö Ulla Kauranen, ulla.kauranen@kiipula.fi p. 050 4276851. Puhelintiedustelut 7.8.2018 klo 14-16 ja 8.8.2018 klo 8-10.