Kiipulan ammattiopiston opiskelijat ovat antaneet toiminnallamme upeaa palautetta! Kevään palautekyselyssä keskiarvona on 4,3, kun arviointia tehtiin asteikolla 1-5.

Opiskelijat antoivat palautetta Kiipulan ammattiopiston palveluiden korkealaatuisuudesta sekä henkilökunnan ystävällisyydestä, ammattitaidosta ja palveluhalukkuudesta. Lisäksi he arvioivat sitä, kuinka hyvä fiilis Kiipulasta on jäänyt.

Opiskelijoilta saatiin myös avointa palautetta sekä terveisiä Kiipulaan. Ammattiopiston toimintaa kiiteltiin muun muassa siinä, että henkilökunta on mukavaa ja ammattitaitoista. Kiipulassa on myös viihdytty todella hyvin. Alla muutama esimerkki saamastamme avoimesta palautteesta.

”Kiipula on loistava oppilaitos tyypeille, jotka haluavat opiskella ja mennä elämässä eteenpäin.”

”Aivan mahtava ammattikoulu! Olen ollut monessa työtoiminnassa ja ammattikouluissa ja pakko sanoa, että Kiipula vie voiton kaikista! Aivan mahtavat opettajat ja työvalmentajat! Heillä on halu auttaa ja tukea opiskelijoita asiassa kun asiassa. Suosittelen todella paljon Kiipulaa kaikille. Ensimmäinen Ammattikoulu jossa oikeasti viihdyn ja tykkään käydä.”

”Olen saanut tarvitsemaani tukea ja ymmärrystä. Vaikka erityistilanne onkin, niin olen selkein mielin jatkanut opiskelua kotona ja olen ollut yhteydessä ohjaajiin ja opettajiin.”

”Kiipula on hyvä koulu ja hyvätyö ympäristö siellä ja paikkana kyllä todella hyvä. Asuntolat on hyviä asua, lähellä uimahalli, liikuntasali ja kuntosali. Hyvät lenkkeily maastot.”

”Kiipulassa on helppo opiskella mitä vaan mitä pystyy opiskella. Sen lisäksi voit tehdä tehtäviä omaan tahtiin, jolloin ei tule kiire ja ei tule sellaista tunnetta, että muut ei mukamas odottaisi. Kiipulassa on aina hyvän tuulista porukkaa ja sieltä saa helposti ystäviä, vaikka olisikin uusi koko koulussa.”

Kyselyyn on keväällä vastannut jo noin 200 opiskelijaa. Opiskelijat voivat vastata kyselyyn 12.6.2020 asti opettajalta saadun linkin kautta.


Kiipulasäätiö kerää jatkuvasti palautetta opiskelijoiden lisäksi myös muilta asiakasryhmiltä Innolink-kyselyn kautta. Palautetta voi antaa täällä >>