Valikko

Hygieniapassi

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta.

Pyydä tarjous!

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Elintarvikehuoneistoja ovat esimerkiksi kahvilat, ravintolat, pikaruokaravintolat, suurkeittiöt, elintarvikemyymälät, leipomot ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat.

Kiipulasta voi hankkia hygieniaosaamisen koulutuksen (7 h) tai pelkän hygieniatestin ilman koulutuspäivää. Testi on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo aiemmin hankittu tietämys hygienia-asioista.

Hygieniapassi myönnetään hakijan nimellä ja se on aina henkilökohtainen riippumatta siitä, kuka testin/hygieniapassin on maksanut.

Lisätietoa hygieniaosaamiskoulutuksesta ja -testistä saa Ruokaviraston Internet-sivuilta www.ruokavirasto.fi.

Järjestämme yrityksille ja työyhteisöille hygieniaosaamiskoulutusta ja -testejä tilauksesta joko asiakkaan omissa tiloissa tai Kiipulan toimipaikoilla. Tarjouspyynnön voit jättää sivun yläosan Pyydä tarjous -painikkeen kautta.