Kiipulasäätiössä useat palvelut ja toiminnot pyörivät edelleen samalla kun otamme huomioon koronaviruksen aiheuttamat ohjeistukset ja rajoitukset. Etusijalla on asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys ja turvallisuus, joten kaikessa toiminnassa otetaan huomioon virallisten tahojen suositukset.

Löydät alta tietoa siitä, miten eri palvelut tällä hetkellä toimivat.


Kiipula Guest House ja liikuntatilat

Kiipula Guest House ottaa vastaan majoittujia. Pyrimme majoittamaan asiakkaitamme mahdollisuuksien mukaan eri puolille Guest Housea. Tällä hetkellä majoittujat ja muut asiakkaat eivät voi käyttää uimahallia tai kuntosalia, joiden ovet ovat suljettuina koronavirustilanteen vuoksi.

Frisbeegolf-rata on auki ja käytössä. Muistathan kuitenkin radalla liikkuessasi pitää mielessäsi koronavirustilanteeseen annetut ohjeistukset ja turvavälit.

Tenniskentät ja minigolf-rata ovat vielä kiinni, mutta avataan säiden niin salliessa. Ne tulevat olemaan auki Guest Housen aukioloaikojen puitteissa. Varaukset voi tehdä Guest Housesta.


Kokous- ja tilapalvelut

Kokous- ja tilapalvelut toimivat annettujen ohjeistusten mukaan. Tällä hetkellä emme järjestä isoja tilaisuuksia, joten osa keväälle varatuista tilaisuuksista on siirretty myöhäisempään ajankohtaan. Seuraamme tilannetta koko ajan ja toimimme jatkossakin annettujen ohjeistusten tai rajoitusten mukaisesti. Myyntimme toimii normaalisti.

Tarjoamme Kiipulassa myös rauhallisia tiloja etätyöskentelylle. Meiltä löytyy vapaita huoneita, joissa voit tehdä rauhassa etätöitä. Pääset myös päivän aikana helposti happihyppelylle rauhalliseen metsämaastoon, jos kaipaat työntekoosi taukoa.


Kiipula Gardens ja Miinantori

Miinantori palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 9-15 välisenä aikana. Viikonloppuisin olemme kiinni.

Kukkien suoramyynti Miinantorilta jatkuu edelleen. Kahvilatuotteet ja lounassalaatit ovat puolestaan ainoastaan take away -myynnissä.

Tulevaan kesäkukkasesonkiin ja kasvihuonevihannes- sekä avomaanviljelykauteen valmistaudutaan puutarhalla normaalisti.


Lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostitse:

Info/vaihde palvelee arkisin 9-15:
puh. 03 68521
info(at)kiipula.fi

Guest House
puh. 040 4563 060
sähköposti: kiipula.guesthouse(at)kiipula.fi

Yrityspalvelut
yrityspalvelut(at)kiipula.fi

Miinantori
puh. 040 4563 185
miinantori(at)kiipula.fi


Löydät kaikki koronavirustilanteeseen liittyvät tiedotteemme täältä >>


Huomioi nämä ohjeet tullessasi Kiipulaan

Kiipulassa noudatetaan erityistä huolellisuutta terveysasioissa ja niiden huomioimisessa. Etusijalla on asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys ja turvallisuus. Varauduthan seuraavalla tavalla Kiipulaan tullessasi:

- Pidä hyvää huolta käsihygieniasta, pese kädet saippualla ja käytä desinfiointiainetta. Muista myös yskimis- ja aivastushygienia. Yski tai aivasta tarvittaessa hihaan tai nenäliinaan.

- Jätä kättelyt ja halaukset pois tervehdyksistä.

- Ethän tule paikalle sairaana.

- Ethän tule paikalle, jos olet juuri palannut ulkomaanmatkalta.

Jos tilanne tai virallisten tahojen ohjeistukset muuttuvat jatkossa, tiedotamme asiasta uudelleen.