Kiipulasäätiössä ja Avire Oy:ssä noudatetaan uusia koronavirukseen liittyviä rajoituksia.

Kiipulasäätiössä sekä Avire Oy:ssä on ohjeistettu henkilöstöä ja opiskelijoita koronavirukseen liittyen. Noudatamme hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL), ulkoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä muiden virallisten tahojen antamia suosituksia.

Kiipulasäätiössä sekä Aviressa vältetään tarpeetonta työmatkantekoa ja tarpeettomia kontakteja. Myös kaikki kevään kansainväliseen yhteistyöhön liittyvät matkat ja kansainvälisten vierailijoiden vastaanottamiset on peruttu.

Kiipulasäätiössä tai Avire Oy:ssä ei myöskään oteta vastaan ulkopuolisia vieraita muuten kuin välttämättömien työtehtävien hoitamiseksi. Työntekijät eivät työaikana osallistu suuriin ryhmämuotoisiin tilaisuuksiin ja tapaamisiin. Kättelyä ja halaamista vältetään sekä talon sisällä että ulkopuolella.

Kiipulan ammattiopistossa ei järjestetä yhteisiä suuria kokoontumisia tai juhlia kevätkaudella. Normaali ryhmämuotoinen koulutyö ja työelämäopiskelu huolehditaan tavanomaiseen tapaan. Flunssaiset ja sairastumisen oireita kokevat opiskelijat huolehditaan kotiin. Henkilökuntaa on ohjeistettu huomioimaan oma terveydentilansa ja jäämään vallitsevan käytännön mukaan pois töistä sairastumiseen viittaavien oireiden ilmetessä.

Kiipulan uimahalli ja kuntosalit toimivat normaalien aikataulujen mukaan toistaiseksi. Kiipula Gardens ja Miinantori toimivat normaaliin tapaan. Yrityspalveluissa ja Guest Housessa noudatetaan yleisiä ohjeistuksia suhteessa asiakaspalveluun ja toimintoihin.

Mahdollisten oireiden ilmetessä opiskelijoita ja henkilöstöä ohjeistetaan ottamaan myös yhteyttä lähimpään terveyskeskukseen tai päivystykseen.


Lue kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset täältä >>