Opiskeluhuollon palvelut kuuluvat myös Kiipulan ammattiopiston etäopetuksessa oleville.

Etäopetuksen aikana opiskeluhuollon palveluita tarvitsevat opiskelijat voivat ottaa yhteyttä opiskelupaikkakunnan tarjoamiin opiskeluhuollon palveluihin, jos opiskelija asuu etäopiskelun aikana samalla paikkakunnalla kuin missä normaalisti opiskelee oppilaitoksessa tai työpaikalla. Jos opiskelija asuu eri paikkakunnalla kuin missä normaalisti opiskelee oppilaitoksessa tai työpaikalla, opiskelija voi ottaa yhteyttä kotipaikkakunnan terveyspalveluihin. Opiskelijoilla on oikeus hakeutua sekä opiskelupaikkakunnan että kotipaikkakunnan palveluihin.

Kiipulan ammattiopiston henkilökunta tukee opiskelijoita etäopiskelun aikana tarjoamalla tietoa koronavirukseen liittyvistä asioista ja keskustelemalla etäyhteyden avulla opiskelijan kanssa, jos opiskelijalla on siihen tarve.

Opetushallituksen ohjeita opettajalle koronatilanteen käsittelyyn oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa:
https://www.oph.fi/fi/uutiset/2020/ohjeita-opettajalle-koronatilanteen-kasittelyyn-oppilaiden-ja-opiskelijoiden-kanssa

Opiskeluhuolto Kiipulassa >> https://www.kiipula.fi/opiskeluhuolto


Valtioneuvosto on maanantaina 16.3.2020 linjannut suosituksista mm. ammatillisen koulutuksen järjestäjille koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi.

Suosituksen mukaisesti Kiipulan ammattiopisto suljetaan 13.4.2020 saakka ja opetus siirtyy etäopetukseen. Järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020. Etäopetukseen siirtymisellä halutaan turvata opiskelijoiden ja henkilökunnan terveyttä ja turvallisuutta.


Lue kaikki koronavirukseen liittyvät tiedotteemme täältä >>