Tiedoksi työpaikkaohjaajille:

Kiipulan ammattiopisto siirtyy etäopetukseen. Työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta sovitaan työnantajan kanssa.

Valtioneuvosto on maanantaina 16.3.2020 linjannut suosituksista muun muassa ammatillisen koulutuksen järjestäjille koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi.

Suosituksen mukaisesti myös Kiipulan ammattiopisto suljetaan 13.4.2020 saakka ja opetus siirtyy monimuotoiseen etäopetukseen. Järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020. Etäopetukseen siirtymisellä halutaan turvata opiskelijoiden ja henkilökunnan terveyttä ja turvallisuutta.

Työpaikalla tapahtuva oppiminen (koulutus- ja oppisopimukset) jatkuu ennallaan, sikäli kun se sopii työnantajalle. Vastuuopettajamme ovat yhteydessä työpaikan edustajaan, ja työpaikalta voidaan ottaa suoraan yhteyttä oppilaitoksen yhteyshenkilöön.

Kiipulan ammattiopiston opettajat ja ohjaajat ovat edelleen täysimääräisesti töissä ja antavat tukensa niin opiskelijoille kuin työpaikkojen edustajillekin.

Lisätietoja koronavirustilanteesta Kiipulan osalta saa Kiipulan verkkosivuilta (https://www.kiipula.fi/koronavirus) sekä vastuuopettajilta. Tarvittaessa voit olla myös yhteydessä ammattiopiston rehtori Jukka Kujalaan, puh. 040 9052 827.


Kaikki koronavirustilanteeseen liittyvät uutisemme luettavissa täällä >>