Kuntoutujien majoitus Janakkalan toimipaikassa

Toivotamme Sinut tervetulleeksi asiantuntevien palveluidemme pariin sekä nauttimaan virkistävän kauniista ympäristöstämme harjumetsän ja peltoaukioiden maisemassa.

Kiipulaan saavuttuasi saat alkupalaverissa oman henkilökohtaisen kuntoutusjaksosi ohjelman. Kuntoutuspäivä kestää pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16, la klo 8-15.

Majoitustilamme sijaitsevat kuntoutustilojen välittömässä läheisyydessä. Majoitus on järjestetty kahden hengen huoneessa. Tarvittaessa voit tiedustella mahdollisuutta yhden hengen huoneeseen Kiipulan majoituspalveluista, kiipula.guesthouse(at)kiipula.fi, puh. 040 4563 060. Lisämaksun yhden hengen huoneesta maksat itse. 

Huoneissa on wc, lukittavat säilytyskaapit, vuodevaatteet ja pyyhkeet.  Majoitustiloissa on pyykinpesu- ja silitysmahdollisuus sekä yhteiset oleskelu- ja tv-tilat sekä keittiöt.

Kuntoutujien majoitus muissa toimipaikoissa

Muissa toimipaikoissa toimimme vuokratiloissa ja tilojen käytöstä ja majoituksesta on sovittu joko vuokranantajan tiloissa tai muualla kuntoutustilojen läheisyydessä.  

Majoitus on järjestetty kahden hengen huoneessa. Tarvittaessa voit tiedustella mahdollisuutta yhden hengen huoneeseen majoituspaikan varauspalvelusta. Lisämaksun yhden hengen huoneesta maksat itse.