Kuntoutujien majoitus Kiipulassa Janakkalan toimipaikassa

Toivotamme Sinut tervetulleeksi asiantuntevien palveluidemme pariin sekä nauttimaan virkistävän kauniista ympäristöstämme harjumetsän ja peltoaukioiden maisemassa. Kiipulaan saavuttuasi saat alkupalaverissa oman henkilökohtaisen kuntoutusjaksosi ohjelman. Kuntoutuspäivä kestää pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16, la klo 8-15.

Majoitustilamme sijaitsevat kuntoutustilojen välittömässä läheisyydessä. Kelan kuntoutuksessa majoitus on kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneesta perimme Kelan kuntoutuskursseilla 30 €/vrk maksun. Yhden hengen huoneita on rajoitetusti.

Huoneissa on wc, lukittavat säilytyskaapit, vuodevaatteet ja pyyhkeet.  Majoitustiloissa on pyykinpesu- ja silitysmahdollisuus sekä yhteiset oleskelu- ja tv-tilat sekä keittiöt.

Lisätietoja Janakkalassa yöpymiseen

Kuntoutujien majoitus Kiipulan kaupunkitoimipaikoissa

Kuntoutusprosessit kaupunkitoimipaikoissa ovat pääsääntöisesti avomuotoisia ja alueellisia, joten majoitustarvetta ei ole. Poikkeustilanteissa pitkänmatkalaiset majoittuvat kuntoutustilojen läheisyydessä, kaupungin palvelujen äärellä. Lähietäisyydeltä löytyy kulttuuririentoja sekä virkistyksellisiä illanviettomahdollisuuksia. Henkilökuntamme antaa mielellään lisätietoa alueen vapaa-ajan tarjonnasta!

Kelan kuntoutuksessa majoitus on kahden hengen huoneissa, yhden hengen huoneesta perimme lisämaksun. Otathan yhteyttä etukäteen, mikäli haluat majoittua jo kuntoutuksen alkua edeltäväksi yöksi.