Haemme Kiipula-Avireen Kuntoutusasiantuntija/ esim. sosionomi (amk), kuntoutuksen ohjaaja (amk) tai sairaanhoitaja (amk) Tampereen seudun toiminta-alueellemme. Yhteensä 2 paikkaa.

Työtehtävät koostuvat Tampereen ja Nokian toimipaikkojen pääosin Kelalle tehtävien työikäisten kuntoutuspalvelujen kuntoutusasiantuntijan tehtävistä pääosin ammatillisen kuntoutuksen palveluissa sekä tules- ja mt-kuntoutuksessa. Kuntoutusasiantuntijan työtehtävät koostuvat ryhmäohjauksesta, yksilöohjauksesta ja verkostotyöstä. Pääosa asiakkaistamme on ammatillisen kuntoutuksen tavoittein liikkeellä ja etsivät joko sopivaa reittiä työelämään tai vahvistavat työssään pysymistä. Tehtävänäsi on auttaa ja tukea asiakasta saamaan aikaan ammatillinen suunnitelma ja käynnistää se. Työ tehdään osana moniammatillista tiimiä.

Arvostamme kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, ohjaamisesta ja erityisryhmien kanssa toimimisesta, yhteistyökykyä toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä ja erilaisissa työelämän verkostoissa. Edellytämme hakijalta ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaava.

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Toinen paikoista on määräaikainen 31.3.2019 saakka ja toinen vakituinen.

Työtehtäviin liittyy työpaikoilla käyntejä, yhteistyöpalavereja eri tahoilla, joten osittainen oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työn suunnittelua ja tekemistä.

Lisätietoja antaa kuntoutuspäällikkö Ulla Kauranen  mieluiten sähköpostilla ulla.kauranen@kiipula.fi tai p. 050 427 6851.

Hakemukset 19.10.2018 tämän linkin mennessä. Tehtävä täytetään, kun sopivat hakijat löytyvät.