Haemme Kiipula-Avireen Kuntoutusasiantuntijaa/ fysioterapeuttia tuntityöntekijäksi Tampereen seudun toiminta-alueellemme

Työtehtävät koostuvat Tampereen ja Nokian toimipaikkojen Kelalle tehtävien kuntoutuspalvelujen fysioterapeutin tehtävistä pääosin tules-kuntoutuksesta sekä ammatillisen kuntoutuksen palveluista. Työ sisältää sekä ryhmien kanssa työskentelyä, että yksilöohjausta. Työ sisältää myös työpaikkakäyntejä ja verkostopalaverien järjestämistä. Työ tehdään osana moniammatillista tiimiä.

Arvostamme kokemusta kuntoutuksesta erityisesti tules-kuntoutuksesta ja ammatillisesta kuntoutuksesta, ryhmien ohjaamisesta ja yhteistyökykyä toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä ja erilaisissa verkostoissa. Edellytämme hakijalta fysioterapeutin koulutusta.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on osa-aikaista tuntityötä ja voi tapahtua työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työtehtäviin liittyy työpaikoilla käyntejä, yhteistyöpalavereja eri tahoilla, joten osittainen oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työn suunnittelua ja tekemistä.

Lisätietoja antaa kuntoutuspäällikkö Ulla Kauranen mieluiten sähköpostilla ulla.kauranen@kiipula.fi tai p. 050 427 6851.

Hakemukset 19.10.2018 mennessä tämän linkin kautta. Tehtävä täytetään, kun sopiva hakija löytyy.