Kiipulan ammattiopistossa toimii opiskelijakunta, jonka jäseniä ovat kaikki ammattiopiston opiskelijat. Myös sinä kuulut siis opiskelijakuntaan. 
Opiskelijakunnan hallitukseen on valittu opiskelijoita eri koulutusaloilta. Nämä opiskelijat on valittu hallitukseen vaaleilla. Myös sinulla on mahdollisuus äänestää vaaleissa ja asettua ehdokkaaksi.
Opiskelijakunta järjestää muun muassa opiskelijoiden toiveiden mukaista vapaa-ajantoimintaa kuten illanviettoja, diskoja ja retkiä erilaisiin tapahtumiin.

Opiskelijakunta tiedottaa toiminnastaa omalla sivustollaan, klikkaa tästä!

Muita opiskelijayhdistyksiä ovat:

  • Liiketalouden opiskelijat
    Liiketalouden opiskelijat muodostavat lisäksi Suomen kauppaopiskelijoiden liittoon kuuluvan opiskelijayhdistyksen.
  • Kiipulan Kilta
    Kiipulan Kilta on rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on lujittaa ja säilyttää toverisiteitä opintojen päättymisen jälkeen. Jäseneksi pääsee jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja on opiskellut Kiipulan oppilaitoksissa tai on osallistunut Kiipulan järjestämiin kursseihin. Lisätietoja Kiipulan Killan toiminnasta saat yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Touko Kekiltä (sähköposti touko.kekki(at)oikeus.fi). 


Oppilaitoksen tuutoritoiminta

Opiskelijatuutorit ottavat vastaan uusia opiskelijoita ja auttavat heitä yhteistyössä ryhmänohjaajien kanssa. Tuutorit ohjaavat opiskelijaryhmiä sekä opastavat ja neuvovat henkilökohtaisesti avun tarvitsijaa. Opiskelijatuutorit osallistuvat lisäksi ammattiopiston erilaisiin tilaisuuksiin, esimerkiksi kotijoukkojen päivään.  Jos haluat toimia tuutorina, kysy lisää ryhmänohjaajaltasi!