Perustutkinnon tai valmentavan koulutuksen opiskelijana saat opiskelupäivinä yhden maksuttoman aterian. Ruokailu tapahtuu oppilaitoksen osoittamassa ruokapaikassa lähipäivinä ja koulutussopimusaikana. Oppilaitos maksaa sinulle ateriakorvausta, jos sinulla ei ole mahdollisuutta maksuttomaan lounaaseen työpaikalla oppimisen aikana. Etä- ja itsenäinen opiskelu ei oikeuta maksuttomaan ateriaan. 

Aamupala, päivällinen ja iltapala ovat maksullisia. 

Janakkalan Rustholli

Janakkalan Rusthollissa voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla (Visa, Visa Electron).

Jos sinulla on erityisruokavalio, sinun pitää esittää terveydenhoitajan tai lääkärin todistus ravitsemispäällikölle tai muulle keittiöhenkilökuntaan kuuluvalle. Näin saat sinulle sopivan ruoan.  Keittiöllä ei ole tiedossa jatkavien oppilaiden erityisruokavaliotietoja, joten muista tehdä ilmoitus ohisella lomakkeella.
Ilmoitus erityisruokavaliosta (pdf)

Oman ryhmäsi ruokailuajat saat omalta vastuuopettajaltasi. On tärkeää, että noudatat sovittuja ruokailuaikoja, jotta ruokalassa ei ole liikaa ruuhkaa. Ruokasali on varattu vain ruokailijoiden käyttöön.

Rusthollin ruokailuajat

maanantaista torstaihin:
aamupala klo 7.15-8.30          
lounas klo 10.30-12.30
päivällinen klo 15.30-17.00      
iltapala klo 19.15-20.00       

perjantaisin
aamupala klo 7.15-8.30          
lounas klo 10.30-12.30


Kouvolassa opiskelijat syövät Cafe Kiipulassa.
Muissa toimipaikoissa opiskelijaruokailu järjestetään ulkopuolisissa lounasravintoloissa tai läheisen oppilaitoksen opiskelijaruokalassa.