Tiedoksi etäopiskelun aikana 25.3.2020 alkaen:    

Tiedoksi opiskeluterveydenhuollon palveluista:
Etäopiskelun aikana terveystarkastukset ja muut kiireettömät vastaanotot on peruttu sekä terveydenhoitajan että lääkärin osalta.

Päivitys 5.5.2020

Pandemian vuoksi opiskeluterveydenhuollon toimintaa on supistettu. Poikien kutsuntaterveystarkastukset jatkuvat sovitusti.

Nuorten terveysneuvontapiste palvelee kaikkia nuoria tarvittaessa. Nuorten terveysneuvontapiste palvelee puhelimitse ma-pe klo 8-15. Tavoitat terveydenhoitajat numeroista p. 050 546 1389 ja p. 050 466 0324. Heidän kauttaan on saatavilla myös lääkäri- ja psykologipalveluita pandemian aikana.

Tiedoksi psykologipalveluista:

Opiskeluhuollon psykologi Frans Suokas palvelee elokuusta 2020 lähtien. Jos tarvitset apua ennen sitä, ota yhteyttä kuraattori Riikka Heinoseen.

Tiedoksi kuraattoripalveluista:
Hämeenlinnan toimipaikan kuraattori Riikka Heinosen saat kiinni puhelimella puh. 040 905 1810 ja myös WhatsApp-sovelluksen kautta. Kuraattori Riikan löydät myös Instagramista nimellä @kuraattori.riikka.

Tule seuraamaan Riikan kuraattori-Instaa ja voit ottaa rohkeasti yhteyttä sielläkin! Älä jää yksin murehtimaan mitään asioita, vaan juttele niistä läheisille aikuisille tai ota yhteyttä opettajaan, ohjaajaan tai kuraattoriin.


Opiskeluterveydenhuollon palvelut

Terveydenhoitajan vastaanotto

  • Terveydenhoitajana toimii Maija Heikkilä.
  • Vastaanotto on keskiviikoisin klo 8-9 ilman ajanvarausta osoitteessa Hattelmalantie 8, S-rakennus , päätyovi, 1. kerros, Hyvinvointipalvelut.
  • Muina aikoina varaa aika soittamalla 03 6213931 tai tekstiviestillä 050 4999864 tai sähköpostilla maija.heikkila(at)hameenlinna.fi. Kun kirjoitat sähköpostia, vaihda (at)-merkki @-merkkiin.

Lääkärin vastaanotto

  •  Varaa aika lääkärille terveydenhoitajan kautta.

 
Opiskeluhuollon psykososiaaliset palvelut

Kuraattorin vastaanotto

  • Kuraattori on Riikka Heinonen.
  • Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä 040 905 1810 tai sähköpostilla riikka.heinonen(at)kiipula.fi. Kun kirjoitat sähköpostia, vaihda (at)-merkki @-merkkiin.
  • Vastaanotto on Punaportilla.

Psykologin vastaanotto

  • Psykologi Frans Suokas palvelee elokuusta 2020 lähtien. Jos tarvitset apua ennen sitä, ota yhteyttä kuraattori Riikka Heinoseen.

Kiireellisissä sairaanhoitoasioissa ja suun terveydenhuollon asioissa ota yhteys Hämeenlinnan kaupungin terveyspalveluihin www.hameenlinna.fi

Hätätilanteessa soita puh. 112.