Opiskeluaikana sinun on mahdollista majoittua eli asua päätoimipaikassa Kiipulassa sekä Hämeenlinnassa Punaportilla. Majoitusmahdollisuutta tarjotaan vain sinulle, joka kuljet opiskelemaan kauempaa. Opiskelijataloissa et voi asua viikonloppuisin etkä loma-aikoina, joten sinulla on oltava asunto myös kotipaikkakunnallasi. 

Huoneet ovat viihtyisiä ja valmiiksi kalustettuja. Sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain henkilökohtaiset tavarasi ja omat liinavaatteet (tyyny, lakanat ja pyyheliina). Asuminen opiskelijataloissa on maksutonta eli ilmaista.  Sinun pitää huolehtia itse huoneesi siisteydestä.  Asut Kiipulan opiskelijataloissa pääsääntöisesti kahden hengen huoneissa toisen opiskelijan kanssa. Toisten opiskelijoiden tavaroita, vaatteita tai ruokaa et saa lainata ilman lupaa. 

Opiskelijataloissa asuminen eroaa huomattavasti kotona asumisesta. Kun toisilleen vieraat ihmiset asuvat ja toimivat yhteisissä tiloissa, on tärkeää, että otat toiset huomioon. Sinun on annettava huonetoverillesi opiskelurauha ja vältettävä metelöintiä yhteisissä tiloissa.

Löydät oppilaitoksen järjestyssäännöt opiskelijatalojen ilmoitustauluilta sekä tästä linkistä.
Ohjeet koskevat sinua ja kaikkia Kiipulan ammattiopiston opiskelijoita. Ohjeet koskevat myös niitä henkilöitä, jotka vierailevat alueella vain tilapäisesti.

Majoittumisesta huolehtivat opiskelijataloissa työskentelevät ohjaajat. Heidän puoleensa voit kääntyä aina, kun sinulla on jotain majoittumiseen liittyviä kysymyksiä. Asumisesi tukena on ohjaajia ympäri vuorokauden. 

Opiskelijataloja voidaan välillä käyttää myös muuhun kuin opiskelijoiden majoittamiseen. Tällöin sinun kuuluu tyhjentää huone omista tavaroistasi.