Kiipulan ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos. Se tarkoittaa sitä, että opetusryhmät ovat pieniä. Asiat opiskellaan mahdollisimman paljon tekemällä oppimalla. Kiipulan ammattiopistossa opiskellaan työvaltaisesti itsensä kokoiseen ammattiin. Jokaisen opiskelijan opiskelun tavoitteet sovitaan henkilökohtaisessa osaamisen kehittämisen suunnitelmassa (HOKS).  

Opiskelet ja opit erilaisin tavoin. Teet paljon käytännön töitä. Teet opintojesi aikana myös paritöitä ja ryhmätöitä ja osallistut erilaisiin projekteihin.  Saat kirjoittaa oppimistasi asioista myös oppimispäiväkirjaan tai blogiin. Oppimisessasi pääset käyttämään sosiaalista mediaa turvallisesti. Ole kiinnostunut omasta opiskelustasi ja ole aktiivinen. Näin opintosi sujuvat parhaiten.

Kiipulan ammattiopiston opiskelijat saavat Oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) mukaiset yhteisölliset ja yksilökohtaiset opiskeluhuoltopalvelut. Lisätietoja näistä palveluista löydät kohdasta Opiskeluhuolto.


Opiskelijan opas, klikkaa auki pdf -tiedosto

Lataa tästä Opiskelijan opas 2019 - 2020 (pdf-tiedosto, avautuu uuteen ikkunaan)

Oppaasta saat tietoa siitä, millaista opiskelu Kiipulassa on ja mitä kaikkea opiskeluun ammatillisessa erityisopetuksessa kuuluu.