Pia Siekkinen

Kuntoutusasiantuntija, TtM, Työfysioterapeutti

Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri, työterveyteen perehtynyt fysioterapeutti, Fisaf -personal trainer sekä elämänhallintakoutsi. Minulla on vuosien kokemus kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin kehittämistyöstä eri alojen organisaatioissa ja yksilöiden fyysisestä, psyykkisestä sekä ammatillisista työkykyvalmennuksista.

Teen työtäni koko sielullani. Kuuntelen huolella asiakkaan tarpeita löytääksemme yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun tavoitteisiin pääsemiseksi. Haluan auttaa organisaatioita onnistumaan niin työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisessä kuin yksittäisiä ihmisiä omassa elämässään.

Katson asioita kokonaisvaltaisesti siitä ympäristöstä käsin, missä asiakkaani ovat tällä hetkellä. Tapanani on toimia ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti eikä jäädä vellomaan menneisyyteen. Päämääräni on, että asiakkaani ovat tyytyväisiä palveluihini ja saavat niistä tavoittelemansa hyödyn.

Asiakkaani ovat kuvanneet minua iloiseksi, positiivisella ja kannustavalla asenteella töitä tekeväksi ja huumorintajuiseksi tyypiksi, joka tekee työnsä asiantuntevasti, huolellisesti, vastuullisesti ja tavoitteellisesti.

Entisenä kilpahiihtäjänä viihdyn vapaa-ajallani erilaisten kestävyyslajien parissa.