Haemme Kiipulan ammattiopistoon 

Suomen kielen päätoimista tuntiopettajaa (vähintään 16 h/vko), jonka tehtävänä on kouluttaa suomen kieltä ammattitutkinnoissa, perustutkinnoissa ja valmentavassa koulutuksessa opiskeleville maahanmuuttajille Tampereen, Hämeenlinnan ja Janakkalan toimipaikoissamme.

Tehtävä edellyttää suomi toisena kielenä -aineenopettajan pätevyyden lisäksi kehittävää työotetta, hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja, kykyä työskennellä erilaisissa oppimisympäristöissä ja tilanteissa kuten työssäoppimispaikoilla sekä itsenäistä työotetta. Hakijalla tulee olla kykyä työskennellä sekä nuorten että aikuisten parissa.

Tehtävään valitulle tarjoamme jäsenyyden moniammatillisessa työyhteisössämme, kokeneen työtiimin tuen, sekä mahdollisuuden oman työn ja itsensä kehittämiseen asiantuntijaorganisaatiossa.

Tehtävä on määrä aikainen 3.9.2018 (tai sopimuksen mukaan) – 31.5.2019.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä: koulutuspäällikkö Laura Hahl, laura.hahl@kiipula.fi, 050-4204 107

Tartu haasteeseen ja hae tehtävään 15.8.2018 mennessä tämän linkin kautta.