Kohderyhmä

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on työn, koulutuksen tai harrastuksen kautta kertynyt hyviä tietotekniikan perustaitoja ja kokemusta tietokonelaitteistojen asennuksesta sekä vahvaa kiinnostusta tieto- ja tietoliikennetekniikan työtehtäviin.

Hakeminen

Jatkuva haku.

Kesto ja ajankohta

Kesto ja ajankohta sovitaan opiskelijan henkilökohtaistamissuunnitelman mukaisesti.

Paikka

Turenki, Kiipulantie 507

Tavoite

Tutkinnon tavoitteena on, että osaat tehdä itsenäisesti tietokone- ja tietoliikennelaitteisiin liittyviä asennus-, käyttöönotto-, ylläpito-, korjaus- ja huoltotöitä voimassa olevien määräysten ja ohjeiden mukaisesti sekä suunnitella oman työsi. Hallitset tehtäviin liittyvien laitteiden, työvälineiden ja ohjelmistojen käytön ja käsittelyn. Osaat ottaa toiminnassasi huomioon kokonaistaloudellisuuden asiakkaan ja käyttäjän näkökulmasta, antaa käytön opastuksen sekä laatia työhösi liittyvät dokumentit.

Sisältö

Koulutuksen sisältö muodostuu Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinnon osien sisällöistä ja osaaminen osoitetaan näytössä työpaikalla. 

  • Tietokonejärjestelmät
  • SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus
  • Ensiapu 1 -koulutus
  • Työturvallisuuskoulutus

Valinnaiset tutkinnon osat (joista valitaan kolme)

  • Sisäverkkojen kaapelointijärjestelmät
  • Palvelinjärjestelmät
  • Tietoverkon palvelut:
  • Ohjelmistojen asennus ja ylläpito

Koulutusjärjestelyt

Koulutukseen on jatkuva haku. Hakemuksesi saapumisen jälkeen saat kutsun haastatteluun. Henkilökohtaisessa suunnitelmassa sovimme aloitusajan, keston, sisällön ja tarvittavat tukitoimet. Jos tutkinnon sisältö tai taso ei sovellu sinulle, niin teemme jatko-ohjausehdotuksen sinulle paremmin soveltuvaan tutkintoon tai muuhun ammatillista kehittymistä edistävään palveluun.

Valmistavassa koulutuksessa on lähi- ja etäopiskelua ma–pe klo 8–15.

Koulutusmaksu on 350 €/henkilö.  HUOM! Työttömiltä emme peri koulutusmaksua. 

Lisätietoja kouluttaja Pentti Kurkinen, pentti.kurkinen(at)kiipula.fi, p. 050 3905 877