Tieturva 1 -koulutus (8 h)
ei ammattipätevyysmerkintää

Tieturva 1 -korttikoulutus on tarkoitettu tiellä, kadulla tai muulla liikennealueella liikenne- ja työturvallisuudesta huolehtiville ja niistä vastuussa oleville henkilöille.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä työnjohdon ja työntekijöiden tietämystä työ- ja liikenne-turvallisuudesta sekä yhdenmukaistaa liikenteen ohjausta tiellä tehtävissä töissä. Tiehallinto edellyttää Tieturva-pätevyyden kaikilta, jotka osallistuvat maantiellä tehtävään työhön.

Kortti on voimassa 5 vuotta.

Koulutusmaksu on 110 € + alv sisältäen koulutusmateriaalin ja tieturvakortin, aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan.

Syksyn 2017 avoimet koulutukset
Koulutuspäivän kesto on kello 8.00 – 16.00 (8 oppituntia).

ke 15.11.2017 Kiipula, Turenki ilmoittaudu tästä linkistä

Peruutus- ja maksuehdot
Ilmoittautumiset viimeistään 7 vrk ennen ensimmäistä koulutuspäivää, jonka jälkeen vahvistamme koulutuksen toteutumisen. Pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen peruutus tapahtuu veloituksetta viimeistään 7 vrk ennen koulutuspäivää. Sen jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Lähetämme koulutuksesta laskun, jonka maksuehto on 14 pv netto.

Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia. Tarjouspyynnön voit jättää tarjouspyyntölomakkeellamme, joka löytyy sivun oikeasta reunasta.