Tieturva 1 -koulutus (8 h)
ei ammattipätevyysmerkintää

Tieturva 1 -korttikoulutus on tarkoitettu tiellä, kadulla tai muulla liikennealueella liikenne- ja työturvallisuudesta huolehtiville ja niistä vastuussa oleville henkilöille.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä työnjohdon ja työntekijöiden tietämystä työ- ja liikenne-turvallisuudesta sekä yhdenmukaistaa liikenteen ohjausta tiellä tehtävissä töissä. Tiehallinto edellyttää Tieturva-pätevyyden kaikilta, jotka osallistuvat maantiellä tehtävään työhön.

Kortti on voimassa 5 vuotta.

Koulutusmaksu on 110 € + alv sisältäen koulutusmateriaalin ja tieturvakortin, aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan.

Koulutuspäivän kesto on kello 8.00 – 16.00 (8 oppituntia).

Seuraavat avoimet koulutuksemme:

Tieturva 1 -kurssi uusiutuu.

Liikennevirasto on saanut Digiraha-tukea, jolla on rakennettu täysin sähköinen Tieturva 1 -kurssi. Sähköinen kurssi korvaa entisen Tieturva 1 -kurssin kokonaisuudessaan. Nykyinen Tieturva 1 -koulutus tulee jäämään pois sähköisen kurssin valmistuttua ja näin ollen Kiipula ei enää tarjoa Tieturva 1 -koulutusta avoimina koulutuksina. Lisätietoa Liikenneviraston nettisivuilta.

Peruutus- ja maksuehdot

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen peruutus tapahtuu veloituksetta viimeistään 7 vrk ennen koulutuspäivää. Sen jälkeen tapahtuvasta ennen koulutuspäivää tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli peruutus tehdään koulutuspäivänä tai sitä ei tehdä ollenkaan, veloitamme koulutusmaksun kokonaisuudessaan.  Lähetämme koulutuksesta laskun, jonka maksuehto on 14 pv netto.

Noin viikko ennen koulutuspäivää lähetämme koulutuskutsun tai otamme yhteyttä, jos koulutus peruuntuu kokonaan.

Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia. Tarjouspyynnön voit jättää tarjouspyyntölomakkeellamme.