Tulityökorttikoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat suorittaa tulityökortin tai jatkaa voimassa olevan kortin voimassaoloaikaa.

Tilapäisellä tulityöpaikalla tulityön tekijällä täytyy olla voimassa oleva tulityökortti. Tulitöistä vastaavilla ja tulitöitä vartioivilla henkilöillä täytyy myös olla vastaavat tiedot. Tulitöitä ovat mm. työt, joissa syntyy kipinöitä tai joissa käytetään liekkiä tai muuta lämpöä, joka aiheuttaa syttymisvaaran.

Kortti on voimassa 5 vuotta suoritusajankohdasta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Koulutusmaksu on 110 € + alv sisältäen koulutusmateriaalin ja tulityökortin, aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan.

Syksyn 2017 avoimet koulutukset
Koulutuspäivän kesto on kello 8.00 – 16.00 (8 oppituntia).

ke 20.9.2017 Kiipula, Turenki ilmoittauminen on päättynyt
ke 22.11.2017 Kiipula, Turenki ilmoittaudu tästä linkistä

Peruutus- ja maksuehdot
Ilmoittautumiset viimeistään 7 vrk ennen ensimmäistä koulutuspäivää, jonka jälkeen vahvistamme koulutuksen toteutumisen. Pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen peruutus tapahtuu veloituksetta viimeistään 7 vrk ennen koulutuspäivää. Sen jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Lähetämme koulutuksesta laskun, jonka maksuehto on 14 pv netto.

Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia. Tarjouspyynnön voit jättää tarjouspyyntölomakkeellamme, joka löytyy sivun oikeasta reunasta.