Työhyvinvointikortti -koulutus soveltuu kaikille työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille: johdon edustajille, työntekijöille, yhteistoimintahenkilöille ja työterveyshuoltohenkilöille.

Työhyvinvointikortti-koulutuksen jälkeen
• pystyt kehittämään työhyvinvointia omassa työyhteisössäsi
• tunnet työhyvinvoinnin perusasiat ja käsitteet sekä keskeiset säädökset
• olet valmis käynnistämään ja kehittämään työhyvinvointia edistäviä prosesseja
• otat työhyvinvoinnin kehittämisessä huomioon roolit, oikeudet ja vastuut
• ymmärrät työhyvinvoinnin ja tuottavuuden yhteyden.

Työhyvinvointikortti -koulutuksen sisällöstä vastaa Työturvallisuuskeskus.

Koulutus toimii starttina työhyvinvoinnin kehittämiseen organisaatiossanne. Kaikki hyötyvät työhyvinvoinnista: se auttaa organisaatiota menestymään, pidentää työuria ja vähentää sairaus- ja eläkekuluja.

Työhyvinvointikortti-koulutuksen tavoitteena on käynnistää kehittämisprosesseja työpaikalla ja lisätä yhteistyötä. Työhyvinvointikoulutus vahvistaa ja selkeyttää käsitystä siitä, mitä työhyvinvointi on ja miten se vaikuttaa yrityksen tuottavuuteen ja tehokkaaseen toimintaan. Koulutus on sidottu osallistujan omaan organisaatioon: mm. ennakkotehtävissä arvioidaan oman työpaikan voimavaroja ja henkilöstöhallinnon kehittämiskohteita.

Koulutusmaksu on 175 € + alv sisältäen koulutusmateriaalin ja työhyvinvointikortin, Hyvän olon aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan.

Seuraavat avoimet koulutukset

Koulutuspäivän kesto on kello 8.30 - 16.00

to 12.4.2018 Kiipula, Skogster, Hämeenlinna ilmoittautuminen tästä linkistä

Peruutus- ja maksuehdot

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen peruutus tapahtuu veloituksetta viimeistään 14 vrk ennen koulutuspäivää. Sen jälkeen tapahtuvasta ennen koulutuspäivää tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli peruutus tehdään koulutuspäivänä tai sitä ei tehdä ollenkaan, veloitamme koulutusmaksun kokonaisuudessaan.Lähetämme koulutuksesta laskun, jonka maksuehto on 14 pv netto.

Noin viikko ennen koulutuspäivää lähetämme koulutuskutsun tai otamme yhteyttä, jos koulutus peruuntuu kokonaan.

Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia. Tarjouspyynnön voit jättää tarjouspyyntölomakkeellamme, joka löytyy sivun oikeasta reunasta.