Kiipula Gardens on opetuspuutarha. Toimimme Kiipulan ammattiopiston puutarhatalouden opiskelijoiden työssäoppimispaikkana. Lisäksi tarjoamme työssäoppimisjaksoja mahdollisuuksien mukaan myös muiden puutarha-alan oppilaitosten opiskelijoille. Teemme yhteistyötä myös muiden Kiipulan toimialojen, lähiympäristön oppilaitosten sekä työvoimatoimiston kanssa tarjoten mm. työharjoittelua, työvalmennusta, työkokeilua ja työelämääntutustumisjaksoja (TET).

Monipuolinen ja aito oppimisympäristö

Kasvihuoneissa ja avomaalla opiskelijat pääsevät osallistumaan monipuolisesti viljelyn eri vaiheisiin. Opiskelijat ovat mukana ajankohtaisissa viljelytöissä aina kylvöistä ja istutuksesta sadonkorjuuseen, kauppakunnostukseen sekä tuotteiden myyntiin ja kasvuston raivaukseen saakka.

Miinantori toimii aitona kaupallisena oppimisympäristönä kukka - ja puutarhakaupan - sekä liiketalouden opiskelijoille. Opiskelijat pääsevät Miinantorilla perehtymään käytännön myyntityöhön sekä kahvila- ja myymälätyöskentelyyn. Kukka- ja puutarhakaupan opiskelijat valmistavat ohjatusti erilaisia kukkasidontatöitä ja valmiita istutuksia eri sesonkeihin.