Peruskurssi (8h)

Työturvallisuuskortin peruskurssi on valtakunnallinen koulutus, jonka tavoitteena on parantaa työpaikkojen työturvallisuutta. Koulutus on suunnattu erityisesti teollisuuden toimittajayrityksille, teollisuusrakentajille sekä kunnossapidossa ja yhteisissä työpaikoissa työskenteleville ja työtä valvoville henkilöille.

Koulutusmaksu on 110 € + alv sisältäen koulutusmateriaalin ja työturvallisuuskortin, aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan.

Syksyn 2017 avoimet koulutukset

Koulutuspäivän kesto on kello 8.00 – 16.00 (8 oppituntia).

ke 8.11.2017 Kiipula, Turenki ilmoittaudu tästä linkistä

Peruutus- ja maksuehdot

Ilmoittautumiset viimeistään 7 vrk ennen ensimmäistä koulutuspäivää, jonka jälkeen vahvistamme koulutuksen toteutumisen. Pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi. Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen peruutus tapahtuu veloituksetta viimeistään 7 vrk ennen koulutuspäivää. Sen jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Lähetämme koulutuksesta laskun, jonka maksuehto on 14 pv netto.

Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia. Tarjouspyynnön voit jättää tarjouspyyntölomakkeellamme, joka löytyy sivun oikeasta reunasta.