Miinantori on kukkakauppa, lähiruokakauppa, kahvila, lahjatavarakauppa ja kioski - kaikki yhden katon alla!

Myymälä Miinantori

Miinantori sijaitsee keskeisellä paikalla Kiipulantien varressa vanhan kivinavetan tiloissa. Miinantorilta löydät puutarhan sesongin tuoreet tuotteet: kukat, kasvihuonevihannekset sekä avomaan luomuvihannekset. Kahvilassa on tarjolla kahvia ja virvoitusjuomia, makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä kevytlounasta ja jäätelöä. Ennakkotilauksesta kahvit ja tarjottavat myös isoille ryhmille.

Lähi- ja luomuruokaa

Oman laajan vihannesvalikoiman lisäksi Miinantorilla myydään lähituottajien tuotteita: luomuryynejä, -hiutaleita ja -rouheita, luomukananmunia, hunajaa, kylmäpuristettuja mehuja ja leipää. Tuotevalikoima vaihtelee saatavuudesta riippuen.

Kukkia arkeen ja juhlaan

Floristimme sekä kukka - ja puutarhakaupan opiskelijat tekevät tilauksesta kukkasidontaa arkeen ja juhlaan; onnittelukimput, osanottokimput, surulaitteet, ristiäiskoristelut ym.  Miinantorilta löydät myös valmiskimppuja, asetelmia, ruukkukukkia ja istutuksia joka sesonkiin.   

Persoonallisia lahjaideoita

Miinantorilla on myynnissä laaja valikoima persoonallisia lahjatavaroita ja käyttöesineitä. Suosimme pienyrittäjien ja lähiseudun käsityöläisten tuotantoa sekä Kiipulassa oppilastyönä valmistettuja tuotteita.

Tervetuloa kahville ja ostoksille!

Miinantorin aukioloajat :

ma-pe klo 9.00-16.00