Valikko

Koe ja näe lähiseudulla

Kiipula Guest Housen sijainti on erinomainen ajatellen lähialueiden nähtävyyksiä, aktiviteetteja ja luontokohteita. Kotikunnastamme Janakkalasta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Hämeenlinna ja Riihimäki nähtävyyksineen sijaitsevat molemmat 25 minuutin ajomatkan päässä Kiipulasta. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Janakkala

Janakkalasta löytyy paljon hienoja luontokohteita, museoita ja nähtävyyksiä.

Mikäli nautit vauhdikkaammasta menosta, tarjoaa Kalpalinna ympäri vuoden mahdollisuuden erilaisiin ulkoaktiviteetteihin. Kalpalinna sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kiipulasta. Lue lisää Kalpalinnasta, linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Lapsille ja lapsenmielisille löytyy kesäisin koko päiväksi tekemistä Puuhamaassa Tervakoskella. Lue lisää Puuhamaasta, linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Tutustu tarkemmin Janakkalan nähtävyyksiin, aktiviteetteihin ja luontokohteisiin, linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Hämeenlinna

Hämeen Linna, Aulanko, Wanaja Festival…nämä ja paljon muuta nähtävää ja koettavaa löytyy Hämeenlinnasta, unohtamatta Hämeenlinnan pitäjiä.

Tutustu tarkemmin Hämeenlinnan nähtävyyksiin, aktiviteetteihin ja luontokohteisiin, linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Riihimäki

Riihimäeltä löytyy paljon nähtävää ja koettavaa; Suomen Lasimuseo, Suomen Metsästysmuseo, Rautatienpuisto ja upeita luontokohteita.

Tutustu tarkemmin Riihimäen nähtävyyksiin, aktiviteetteihin ja luontokohteisiin, linkki avautuu uuteen ikkunaan.