Valikko

Elojuhlat – osallistumisehdot

Aika: perjantai 30.8.2024

Paikka: Kiipulantie 507, 14200 Turenki

Järjestäjä: Kiipulasäätiö sr, Kiipulantie 507, 14200 Turenki

Tapahtuma avoinna yleisölle: 30.8.2024 klo 16:00-21:45

Osallistumisehdot

Osastojen hinnat

Osaston koko 4 x 4 m

Sähkö osastolle

50 € + alv. 24 %

35 € + alv. 24 %

Mikäli sinulla on tarve isommalle osastolle, voit varata useamman vierekkäisen osaston. Hinta määräytyy varattujen osastojen perusteella.

Janakkalan Yrittäjät ry:n jäsenille osastomaksu on 35 €. Janakkalan Yrittäjät maksaa erotuksen. Jäsenyys ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella.

Osastot

Osaston hinta ei sisällä rakenteita tai kalusteita. Jokainen näytteilleasettaja tuo halutessaan mukanaan omat osastorakenteet/teltat ja kalusteet.

Näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin Tapahtumissa käytettävät kevyet, pika- ja pop up -teltat -toimintaohjetta 4.11.2021 (pdf-tiedosto). Jos ohjeistusta ei noudateta, on tapahtumanjärjestäjällä oikeus poistaa teltta/yms. rakennelmat osastolta.

Osastoilla saa jakaa jakotavaraa/liikelahjoja/karkkia tms. Ruuan myynti on kuitenkin varattu ruokakojuille, joten ruokaa (esim. makkaraa tms.) ei saa jakaa ilmaiseksi.

Sähköt

Sähkön tarpeesta on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikille ulkopaikoille emme voi luvata sähköliittymää.

Huom! Sähköjä ei voi tilata enää tapahtumapaikalla.

Myynti-/näyttelytilan varaaminen

Kauppa on syntynyt ja varaus on sitova, kun varaaja on kirjallisesti ilmoittanut näyttely-/myyntitilan varauksesta, ja myyjä on vahvistanut paikkavarauksen varaajalle sähköpostitse.

Näytteilleasettajien ilmoittautumisaika päättyy 9.8.2024. Mikäli tilaa riittää, otetaan ilmoittautumisia vastaan tämän jälkeenkin, jolloin osastojen hintoihin lisätään 50 %.

Maksuehdot

Osastopaikan vuokran ja mahdollisen sähkön laskuttaa Kiipulasäätiö ilmoittautumisen jälkeen. Maksuehto 14 pv netto. Ilmoita laskutustietosi ilmoittautumislomakkeella.

Osastojen sijoitus

Messuosastojen lopullisen sijainnin määrää messujärjestäjä.

Autot

Tapahtuma-alueella ei saa tapahtuman ollessa käynnissä olla näytteilleasettajien autoja. Autot pitää poistaa alueelta viimeistään perjantaina 30.8.2024 klo 15.45. Tapahtumajärjestäjä osoittaa näytteilleasettajille rajatun pysäköintipaikan.

Jos näytteilleasettajalla on tarve pitää autoa myyntiosastona, pitää asiasta sopia etukäteen tapahtumajärjestäjän kanssa. Tapahtumajärjestäjä ei takaa kaikille autopaikkaa tapahtuma-alueelta.

Osastojen rakentaminen ja purkaminen

Messuosastojen tulee olla valmiina perjantaina 30.8.2024 klo 15.45 mennessä. Rakentamaan voi tulla seuraavasti:

torstai 29.8.2024 klo 16–20
sekä
perjantai 30.8.2024 klo 10–15.45.

Alueella ei ole valvontaa, joten rakenteiden/tavaroiden jättäminen alueelle on näytteilleasettajan omalla vastuulla.

Huom! Messuosastojen tyhjentämisen saa aloittaa perjantaina 25.8.2023 vasta klo 21.45. Autoja saa ajaa alueella noin klo 22.00, kun tapahtuma-alue on tyhjentynyt asiakkaista. Osastojen purkaminen ei saa aiheuttaa häiriötä tapahtuman yleisölle ja muille osallistujille. Autoja ei saa liikutella tapahtuma-alueella tapahtuman aukioloaikana.

Peruutusehdot

  • Markkinapaikan peruutus veloituksetta viimeistään 21 vrk ennen ajankohtaa
  • Markkinapaikan peruutus 7 – 20 vrk ennen ajankohtaa, veloitus 50 %
  • Markkinapaikan peruutus alle 7 vrk ennen ajankohtaa, veloitus 100 %
  • Peruutus tulee tehdä kirjallisena osoitteeseen myyntipalvelu@kiipula.fi

Muutokset tapahtumaan ylivoimaisesta esteestä johtuen

Mikäli tapahtuma joudutaan viranomaispäätöksellä tai muusta ylivoimaisesta esteestä johtuen perumaan, ei osastopaikan maksua palauteta, vaan osallistuminen siirtyy seuraavan vuoden tapahtumaan.