Valikko

Markkinamyyjille

Kiipulan Elojuhlat on elämäniloinen ja lämminhenkinen koko perheen loppukesän juhla. Vuoden 2023 tapahtuma on nyt juhlittu ja suuntaamme katseet vuoteen 2024. Näyttelypaikkojen myynti aloitetaan keväällä 2024.

Näytteilleasettajien ilmoittautumisaika on päättynyt 6.8.2023. Mikäli tilaa riittää, otetaan ilmoittautumisia vastaan tämän jälkeenkin, jolloin osastojen hintoihin lisätään 50 %.

Tule mukaan markkinahumuun Kiipulan Elojuhlille myyjäksi tai esittelemään toimintaasi!

Osastopaikan koko 4 x 4 m ja hinta 35 € (sis. alv). Halutessasi voit varata yhden tai useamman vierekkäisen paikan. Jos olet Janakkalan Yrittäjät ry:n jäsen, maksaa yhdistys osan osallistumismaksustasi. Janakkalan Yrittäjät ry:n jäsenille osastomaksu on 20 €. Jäsenyys ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella.

Mikäli tarvitset osastopaikalle sähkön, on lisäveloitus 35 € (sis. alv).

Osastopaikan maksu ja vahvistus

​​​​​​​Maksa osastovuokra ja mahdollinen sähkö Kiipulasäätiön tilille. Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen sinut ohjataan Kiipulan verkkosivuille, josta löytyvät tili- ja maksutiedot.

Huomaathan, että osastopaikkasi vahvistuu vasta maksun kirjauduttua. Saat vahvistuksen osallistumisesta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Muistathan myös tutustua osallistumis- ja peruutusehtoihimme.

Nyt myös mahdollisuus majoittua asuntovaunulla matkaparkissa! Paikkoja rajoitetusti. Kysy meiltä lisää.

Lisätietoja myyntipaikoista (arkisin klo 8:00-16:00):
myyntikoordinaattori Anna Niuranen
puh. 050 4383 530
anna.niuranen@kiipula.fi

Lisätietoja tapahtumasta (arkisin klo 8:00-16:00):
markkinointi- ja viestintäpäällikkö Ulla Harju
puh. 040 9013 061
ulla.harju@kiipula.fi