Valikko

Yhteistyö ja muut palvelut

Kiipula toimii kumppanina ja tapahtumapuistona yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille. Tarjoamme monenlaista yhteistyötä kuten kumppanuussopimuksia, vuokratiloja ja -tontteja tai vaikkapa runsaasti ulkotilaa tapahtumallesi.

Kiipula – hyvän kasvun paikka.

Kiipulassa Janakkalassa toimivat tahot

Sospron lastenkoti

Lastensuojelun palveluita tuottavalla Sosprolla on Kiipulassa lastenkoti, joka on erikoistunut kehitysvammaisten lasten tarpeisiin. Lastenkoti on tarkoitettu lievästi kehitysvammaisille lapsille, jotka tarvitsevat kasvuunsa ja koulunkäyntiinsä aikuisten tukea ja erityisosaamista. Palvelua kehitetään tiiviissä yhteistyössä Kiipulasäätiön kanssa.

Uusi yhteistyömalli Sospron ja Kiipulasäätiön välillä luo ainutlaatuiset mahdollisuudet kehitysvammaisten lasten katkeamattoman koulupolun rakentamiseen aina ammatillisiin opintoihin asti. Uudessa lastenkodissa koulupolku on erityisen huomion kohteena turvallisen arjen ja arkeen opetettavien taitojen lisäksi.

Tulevan lastenkodin sijainti samassa ympäristössä Kiipulan ammattiopiston Janakkalan toimipaikan kanssa madaltaa kynnystä siirtyä peruskoulusta ammatilliseen koulutukseen. Ammatillinen koulutus ja ammattiin valmistuminen tukevat osaltaan nuorten oman paikan löytymistä ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Janakkalan kunta

Janakkalan perusopetuksen kaksi luokkaa toimii Kiipulassa.

Tule kumppaniksemme

Ota yhteyttä ja kerromme lisää vaihtoehdoista.

Kumppanuudet, rakentaminen:
toimitusjohtaja Jukka Kujala
puh. 040 9052 827
jukka.kujala@kiipula