Valikko

Yhteistyö ja muut palvelut

Kiipula toimii kumppanina ja tapahtuma-alustana yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille. Tarjoamme monenlaiseen yhteistyöhön kuten kumppanuussopimuksia, vuokratiloja tai vaikkapa tapahtuma-alustan.

Kiipulassa Janakkalassa toimivat tahot

Sospron lastenkoti

Lastensuojelun palveluita tuottava Sospro perustaa Kiipulaan uuden lastenkodin, joka on erikoistunut kehitysvammaisten lasten tarpeisiin. Lastenkoti on tarkoitettu lievästi kehitysvammaisille lapsille, jotka tarvitsevat kasvuunsa ja koulunkäyntiinsä aikuisten tukea ja erityisosaamista. Palvelua kehitetään tiiviissä yhteistyössä Kiipulasäätiön kanssa.

Uusi yhteistyömalli Sospron ja Kiipulasäätiön välillä luo ainutlaatuiset mahdollisuudet kehitysvammaisten lasten katkeamattoman koulupolun rakentamiseen aina ammatillisiin opintoihin asti. Uudessa lastenkodissa koulupolku on erityisen huomion kohteena turvallisen arjen ja arkeen opetettavien taitojen lisäksi.

Tulevan lastenkodin sijainti samassa ympäristössä Kiipulan ammattiopiston Janakkalan toimipaikan kanssa madaltaa kynnystä siirtyä peruskoulusta ammatilliseen koulutukseen. Ammatillinen koulutus ja ammattiin valmistuminen tukevat osaltaan nuorten oman paikan löytymistä ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Janakkalan kunta

Janakkalan perusopetuksen kaksi luokkaa toimii Kiipulassa.

Tule kumppaniksemme

Ota yhteyttä ja kerromme lisää vaihtoehdoista.

Kumppanuudet, rakentaminen:
toimitusjohtaja Jukka Kujala
puh. 040 9052 827
jukka.kujala@kiipula

Tapahtumat ja tilat:
myyntipäällikkö Annika Rosenberg
puh. 040 7715 775
annika.rosenberg@kiipula.fi