Valikko

Opiskelijalle

Kiipulan ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos. Opetusryhmämme ovat pieniä. Asiat opiskellaan mahdollisimman paljon tekemällä oppien.

Tule Kiipulaan löytämään vahvuutesi, kasvattamaan osaamistasi ja opiskelemaan ammatti yhteisöllisessä ja tuetussa ympäristössä. Tarjoamme turvallisen paikan ja yhteisön uusien asioiden opetteluun. Meillä on hyvä kasvaa.

Kiipula – hyvän kasvun paikka.

Kiipulan ammattiopistossa opiskellaan työvaltaisesti itsensä kokoiseen ammattiin. Jokaisen opiskelijan opiskelun tavoitteet sovitaan henkilökohtaisessa osaamisen kehittämisen suunnitelmassa (HOKS).

Opiskelet ja opit erilaisin tavoin. Teet paljon käytännön töitä. Teet opintojesi aikana myös paritöitä ja ryhmätöitä ja osallistut erilaisiin projekteihin. Saat kirjoittaa oppimistasi asioista myös oppimispäiväkirjaan tai blogiin. Oppimisessasi pääset käyttämään sosiaalista mediaa turvallisesti. Ole kiinnostunut omasta opiskelustasi ja ole aktiivinen. Näin opintosi sujuvat parhaiten.

Kiipulan ammattiopiston opiskelijat saavat Oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) mukaiset yhteisölliset ja yksilökohtaiset opiskeluhuoltopalvelut. Lisätietoja näistä palveluista löydät toimipaikkasi sivun kohdasta Opiskeluhuolto. Löydät kaikki toimipaikkamme täältä.

Tutustu Kiipulan ammattiopistoon alta löytyvän videon avulla!