Valikko

Kiipulasäätiön organisaatio ja toiminta

Kiipulan eri toimintoja ylläpitää Kiipulasäätiö. Kokonaisuuteemme kuuluvat Kiipulan ammattiopisto, Kiipulan kokous-, tila- ja valmennuspalvelut, Kiipula Gardens, Kiipula Guest House sekä Avire Oy.

Yhteystiedot

Palveluksessamme on jo noin 480 alan ammattilaista. Päivittäinen asiakasmäärämme on noin 1000 opiskelijaa ja kuntoutujaa. Vuosivaihtomme oli vuonna 2020 noin 27 miljoonaa euroa.  Toimimme Etelä-Suomen alueella .  

Unelmamme on yhdenvertainen ja esteetön yhteiskunta, jossa työn tekeminen ja hyvä elämä ovat mahdollisuutena kaikille. Toimimme yhteiskunnallisen hyvän tuottajan ja lisäämme ihmisten hyvinvointia monin eri tavoin. Toimimme myös vastuullisesti ja olemme siitä ylpeitä! Olemmekin saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin

Kiipulasäätiö on perustettu vuonna 1945 ja säätiön taustayhteisöjä ovat Filha ry. (ent. Hengitys ja Terveys ry.) ja Janakkalan kunta. Säätiön hallintoneuvoston puheenjohtajana toimii varatoimitusjohtaja Timo Reina ja hallituksen puheenjohtajana LT, johtava asiantuntija Kari-Pekka Martimo. Kiipulasäätiön toimitusjohtaja on Jukka Kujala.

Tästä löydät yhteystiedot Kiipulasäätiön ja toimialojen johdolle >>

Vuosikertomukset

Alta löydät vanhemmat vuosikertomuksemme. Kaikki vuosikertomukset ovat pdf-tiedostoja ja ne avautuvat uuteen ikkunaan.