Valikko

Kiipulasäätiön organisaatio ja toiminta

Kiipulan eri toimintoja ylläpitää Kiipulasäätiö. Kokonaisuuteemme kuuluvat Kiipulan ammattiopisto, myyntipalvelut, kuntoutus- ja valmennuspalvelut, Kiipula Gardens, Kiipula Guest House sekä Avire Oy.

Kiipula – hyvän kasvun paikka.

Yhteystiedot

Palveluksessamme on yli 500 alan ammattilaista. Päivittäinen asiakasmäärämme on noin 1000 opiskelijaa ja kuntoutujaa. Toimimme hyvän kasvun paikkana viidessä maakunnassa Etelä-Suomen alueella.

Unelmamme on, että työn tekeminen, osallisuus ja hyvä elämä on mahdollista kaikille. Kiipulassa tämän unelman toteutumista edistetään tarjoamalla jokaiselle mahdollisuus löytää itsestään hyvää ja kasvattaa sitä. Toimimme myös vastuullisesti ja olemme siitä ylpeitä! Olemmekin saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin

Kiipulasäätiö on perustettu vuonna 1945 ja säätiön taustayhteisöjä ovat Filha ry. (ent. Hengitys ja Terveys ry.) ja Janakkalan kunta. Säätiön hallintoneuvoston puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Marina Erhola ja hallituksen puheenjohtajana hallintojohtaja, VT Antti Mähönen. Kiipulasäätiön toimitusjohtaja on Jukka Kujala.

Tästä löydät yhteystiedot Kiipulasäätiön ja toimialojen johdolle >>

Vuosikertomukset

Alta löydät vanhemmat vuosikertomuksemme. Kaikki vuosikertomukset ovat pdf-tiedostoja ja ne avautuvat uuteen ikkunaan.