Valikko

Majoitu mukavasti Kiipula Guest Housessa!

Huoneet ovat viihtyisiä 1-4 hengen huoneita, joissa on wc/suihku ja televisio. Tarjolla on myös muutamia omalla keittiöllä varustettuja yksiöitä. Yksiöt soveltuvat tilapäismajoitukseen esimerkiksi kodin remontin tai työkomennuksen ajaksi.

Yhteisissä tiloissa on kaksi keittiötä, joissa on ruuan säilytys- ja valmistusmahdollisuudet. Guest Housella on anniskeluoikeudet ja vieraita palvelevatkin viihtyisä aulabaari ja terassi.

Majoittujien käytössä on tilava, ilmainen parkkipaikka sekä langaton netti. Lapsille löytyy mukavaa ajanvietettä sekä sisätiloistamme että piha-alueelta. Kuntosali, uimahalli ja sauna ovat majoittujien käytössä niiden aukioloaikoina. Suoraan ulko-ovelta pääsee reippailemaan mahtaviin Kiipulan harjumaisemiin. Piha-alueella oleva grillikatos on majoittujien käytettävissä.

Sijaitsemme osoitteessa Sahanmäki 27, 14200 Turenki.

Guest House neljän hengen huone / perhehuone, jossa kaksi 90 cm sänkyä ja kerrossänky, jossa alasänky 120 cm.

Majoitushuoneet

Huoneemme ovat viihtyisiä 1-4 hengen huoneita, joissa on oma wc ja suihku. Tarjolla on myös muutamia omalla keittiöllä varustettuja majoitushuoneita.

Guest Housen vastaanottoaula, joss on sohva ja pöytäryhmä.

Hinnasto

Tutustu majoitushinnastoomme tästä.

Liikuntamahdollisuudet

Majoitusvierailla on mahdollisuus harrastaa monipuolista liikuntaa majoittuessaan Kiipulassa.

Kuumakivihierontaa.

Hyvinvointia Kiipulassa

Majoittujilla on mahdollisuus varata erilaisia hyvinvointipalveluja. Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin tästä.

Varaa huone

Puh.: 040 4563 060
Email: kiipula.guesthouse@kiipula.fi

Voit varata majoitustamme myös Booking.comin kautta!

Muutoksia frisbeegolfrataan

Muutoksia frisbeegolfrataan

Kiipulan frisbeegolfrata muuttuu väliaikaisesti 17-väyläiseksi. Muutokset astuvat voimaan 1.10.2020. Radalle tulee opasteet uusien väylien käytöstä. Kiipulan ylähiekkakenttä muuttuu Poliisiammattikorkeakoulun poliisikoiralaitoksen koirienkoulutuskäyttöön, jonka takia...

Ilmoittaudu nyt KiipMTB-tapahtumaan!

Ilmoittaudu nyt KiipMTB-tapahtumaan!

KiipMTB 2020 -maastopyörätapahtuma poljetaan Kiipulan maastoissa sunnuntaina 4.10.2020. Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avattu! Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan elokuun loppuun mennessä ja pääset hyödyntämään osallistumismaksun halvimman hintaportaan....

petipaikkaa

majoitusvuorokautta vuonna 2019

asiakastyytyväisyys