Valikko

Miinantori

Tervetuloa luomu- ja lähiruokaostoksille Miinantorille! Myymälämme sijaitsee keskeisellä paikalla Kiipulantien varressa, uudessa Nurmela-rakennuksessa.

Miinantori:
Avoinna ma–to klo 9–17, pe klo 916

Koronasulun ajan palvelemme take away -periaatteella. Osta maukkaat salaatit, leivonnaiset, kahvit ja muut myymälämme tuotteet mukaan otettavaksi.

puh. 040 4563 185
miinantori@kiipula.fi

Miinantori on kukkakauppa, lähiruokakauppa, kahvila, lahjatavarakauppa ja kioski – kaikki yhden katon alla!

Miinantori sijaitsee keskeisellä paikalla Kiipulantien varressa, uudessa Nurmela-rakennuksessa. Miinantorilta löydät puutarhan sesongin tuoreet tuotteet: kukat, kasvihuonevihannekset sekä avomaan luomuvihannekset. Kahvilassa on tarjolla kahvia ja virvoitusjuomia, makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä kevytlounasta ja jäätelöä.

Lähi- ja luomuruokaa

Oman laajan vihannesvalikoiman lisäksi Miinantorilla myydään lähituottajien tuotteita: luomuryynejä, -hiutaleita ja -rouheita, luomukananmunia, hunajaa, kylmäpuristettuja mehuja ja leipää. Tuotevalikoima vaihtelee saatavuudesta riippuen.

Kukkia arkeen ja juhlaan

Floristimme sekä kukka – ja puutarhakaupan opiskelijat tekevät tilauksesta kukkasidontaa arkeen ja juhlaan kuten esimerkiksi onnittelukimput, osanottokimput, surulaitteet ja ristiäiskoristelut.  Miinantorilta löydät myös valmiskimppuja, asetelmia, ruukkukukkia ja istutuksia joka sesonkiin.   

Persoonallisia lahjaideoita

Miinantorilla on myynnissä laaja valikoima persoonallisia lahjatavaroita ja käyttöesineitä. Suosimme pienyrittäjien ja lähiseudun käsityöläisten tuotantoa sekä Kiipulassa oppilastyönä valmistettuja tuotteita.

Ryhmävierailut

Ennakkotilauksesta kahvit ja tarjottavat myös isoille ryhmille. Ota meihin yhteyttä ryhmävarauksista!

Alta löydät kuvia Miinantorilta. Tervetuloa kahville ja ostoksille!