Valikko

Kiipulasäätiö

Kiipulasäätiö on yhteiskunnallisen hyvän tuottaja. Toimimme hyvän kasvun paikkana viidessä maakunnassa Etelä-Suomen alueella.

Vahvistamme monimuotoista, yhdenvertaista ja esteetöntä yhteiskuntaa tarjoamalla ammatillista erityisopetusta ja kuntoutus- ja valmennuspalveluita. Lisäksi tuotamme erilaisia palveluita aina oman kasvihuoneen antimista työhyvinvoinnin tukemiseen. Uskomme, että tarjoamalla hyvän kasvun paikan ihmisille, kasvatamme hyvää koko yhteiskunnassa.

Kiipula – hyvän kasvun paikka.

Ajankohtaista

Uimahalli kiinni kesällä

Uimahalli kiinni kesällä

Kiipulan uimahalli on suljettu kesäajan 17.6.–11.8.2024. Kuntosali on avoinna Guest Housen aukioloaikojen puitteissa. Guest House avoinna arkisin ma–to klo 8–21 ja viikonloppuisin pe–su klo 10–18. Tervetuloa terassille virvokkeille, jäätelölle tai vaikka pelaamaan...

Mitä muuta uutta? Lue lisää uutisia

Mikä ihmeen NUOTTI-valmennus -infotilaisuus

Tervetuloa kuuntelemaan ja kyselemään NUOTTI-valmennuksesta!
Mukaan ovat tervetulleita kaikki NUOTTI-valmennuksesta kiinnostuneet, sekä nuoret että ohjaavat tahot. Paikalla on NUOTTI-valmentajia kertomassa palvelusta ja ohjaamassa palveluun pääsemisessä.

Lue lisää

Kiipulan Elojuhlat 2024

Kiipulan Elojuhlat järjestetään jälleen perjantaina 30.8.2024! Tervetuloa Elojuhlille nauttimaan markkinahumusta ja ohjelmatarjonnasta, fiilistelemään musiikkia ja maistelemaan puutarhan antimia sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Samalla voit tutustua Kiipulan monipuoliseen palvelutarjontaan. Illan […]

Lue lisää
Kiipula, Kiipulantie 507
Turenki, 14200 Suomi
+ Google Map

Ammattiopiston esittelypäivä etänä

Tervetuloa koko Kiipulan ammattiopiston virtuaaliseen etäesittelypäivään torstaina 14.12.2023. Esittelypäivän aikana voit tutustua ammattiopiston toimipaikkoihin ja koulutuksiin.

Lue lisää

Kiipula Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä

Olemme mukana 3.-4.10.2023 Turussa järjestettävillä Lastensuojelupäivillä. Tule tapaamaan Kiipulan ammattiopiston ja Kiipulasäätiön väkeä ja osallistu samalla messuarvontaan!

Lue lisää
Tampere-talo, Yliopistonkatu 55
Tampere, Pirkanmaa 33100
+ Google Map

Kiipulassa tapahtuu Katso lisää tapahtumia

työntekijää

asiakastyytyväisyys vuonna 2020

liikevaihto vuonna 2020