Valikko

Kiipulasäätiön avoimet työpaikat

Kiipula on yhteiskunnallisen hyvän tuottaja. Perustehtävämme on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Kokonaisuuteemme kuuluu Kiipulan ammattiopisto, Kiipulapalvelut, Kiipula Gardens sekä Avire Oy. Palveluksessamme on noin 480 alan ammattilaista ja toimimme yhdeksällä paikkakunnalla.

Millaista työskentely Kiipulassa on? Lue lisää Meidän yhteinen duuni -sivulta.

Meidän yhteinen duuni

Me Kiipulassa olemme kaikki erilaisia – rohkeasti erilaisia!

Unelmamme on yhdenvertainen ja esteetön yhteiskunta, jossa työn tekeminen ja hyvä elämä ovat mahdollisuutena kaikille. Toimimme vastuullisesti ja olemme siitä ylpeitä!  Olemmekin saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Arvomme ovat aikaansaavuus, ihmisyys ja kumppanuus. Toivomme, että toimintamme on lähellä omia arvojasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olemme savuton työpaikka.

Jos tunnistat Kiipulan tulevaisuuden työnantajaksesi, katso avoimet hakumme alta. Voit jättää hakemuksen ja tarvittavat tiedot sähköisen rekrytointipalvelumme kautta (emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse). Jos sopivaa hakua ei ole käynnissä, voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Tällä hetkellä avoinna on

 • Kansainvälisyyskoordinaattori
  by Kiipulasäätiö

  Olisitko Kiipulan uusi kansainvälisyysinnostaja?Haemme palvelukseemme innostunutta ja innostavaa kv-koordinaattoria entisen siirtyessä toisiin tehtäviin. Kv-koordinaattori vastaa ammattiopiston kansainvälisyystoiminnan suunnittelusta ja […]

 • Ohjaaja
  by Kiipulan ammattiopisto, Tampere Yliopistonkatu

  Haluatko työskennellä nuorten parissa? Haemme Tampereen Yliopistonkadun toimipaikkaan OHJAAJAA  valmentavaan koulutukseen. Pääset tekemään ihmisläheistä ja arvokasta työtä hyvässä työyhteisössä.Ohjaaja työskentelee […]

 • Avoin hakemus
  by Kiipulasäätiö

  Kiinnostaako sinua työskentely Kiipulassa, mutta et löydä avoimista työpaikoistamme itsellesi sopivaa paikkaa? Lähetä meille avoin hakemus.