Valikko

Työelämälle

Ammatillisen koulutuksen päätavoite on kouluttaa opiskelijoista osaavia tekijöitä työelämään. Tässä tehtävässä tarvitsemme työelämää. Opiskelijoiden oppimisen kannalta on ensiarvoisen tärkeää päästä harjoittelemaan työtä työelämän oikeissa ympäristöissä.

Lisätietoa työelämäkoordinaattoreiltamme:

Koko Kiipula:
Marjo Siekkinen, puh. 040 714 2880, marjo.siekkinen@kiipula.fi
(opintovapaalla 1.3.–1.5.2024)

Päijät-Häme ja Kymenlaakso:
Pirkko Louhelainen, puh. 050 420 4214, pirkko.louhelainen@kiipula.fi

Pirkanmaa:
Reetta Ersfolk, puh. 040 160 6366, reetta.ersfolk@kiipula.fi

Teemme tekijöitä työelämään yhdessä työelämän kanssa!

Suuri osa Kiipulan opinnoista suoritetaan työvaltaisesti. Se tarkoittaa sitä, että opiskelijat oppivat asioita työtä tekemällä joko oppilaitoksen oppimisympäristöissä tai oikeilla työpaikoilla.

Työpaikalla järjestettävä koulutus

Opiskelija voi hankkia käytännön osaamista työpaikalla. Osaaminen voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksella tai yhdistellä näitä joustavasti. Työpaikalla järjestettävä koulutus suunnitellaan yhteistyössä opiskelijan, oppilaitoksen ja työpaikan kesken.

Lue lisää koulutussopimuksesta >>

Lue lisää oppisopimuksesta >>

Lue tarinoita työelämäyhteistyöstä:

Tapahtumat kumppaneille ja asiantuntijoille

huhti 11
touko 22
12:00 - 15:00
touko 29
touko 30

Anna palautetta!

Heinäkuusta 2021 alkaen opetushallitus kerää palautetta jokaiselta työelämäjaksolta. Palautekyselyitä on kaksi – toinen työpaikkaohjaajalle jokaisen työelämäjakson jälkeen sekä toinen työpaikalle kaksi kertaa vuodessa. Kysely tulee opetushallituksen sähköpostiosoitteesta. Olemme kiitollisia jokaisesta palautteesta, ja kehitämme toimintaamme palautteiden perusteella.

Työelämän Rajapinta – Pirkanmaan ammatillisen koulutuksen mahdollisuudet työelämälle

Työelämän rajapinta -sivusto kokoaa yhteen kaikki pirkanmaalaiset toisen asteen ammatilliset koulutuksen järjestäjät. Sivustolta löytyy työelämän edustajille suunnattua materiaalia ja tietoa erilaisista yritysyhteistyö- ja koulutusmahdollisuuksista. Sivuston yhteydenottolomakkeen kautta tavoitat kaikki yhdeksän ammatillisen koulutuksen järjestäjää. Katso lisää työelamanrajapinta.fi.