Valikko

Yhteistyöllä Kohti Täsmätyötä

Hämeen suku kokoontui 16.- 17.5. 2024. Perinteinen, jo 11. kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa joka toinen vuosi yhteen yli 300 yritys- ja elinkeinoelämän toimijaa verkostoitumaan ja kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista. Tapahtuma oli täynnä innostusta ja yhteisöllisyyttä. Tapahtuma yhdisti meidät yhteisen tavoitteen äärelle: luoda kestäviä työmahdollisuuksia ja tukea verkostoitumista. Tapahtuma oli täynnä puheensorinaa, iloisia kohtaamisia ja yhteistyön mahdollisuuksia.

Työtä kyllä riittää -hanke kutsui tapahtumaan puhumaan Sointu ja Topi Borgin aiheena rohkea rekrytointi. Erityiskiitokset kuuluvat Sointu ja Topi Borgille, jotka loistivat puhujina. Heidän puheenvuoronsa oli tietoa sisältävää sekä sydämellistä. He korostivat yksilöiden erilaista osaamista. Puheenvuoro oli myös täynnä aitoa kohtaamista ja toisen kunnioittamista. Samalla se toi hauskalla tavalla esille vaikean asian- erilaisten ihmisten hyväksymisen työelämään.

Täsmätyön merkitys ei ole koskaan ollut selvempi. Jokainen työntekijä on arvokas palanen suuremmassa kokonaisuudessa, ja juuri oikeanlaisen työn löytäminen voi avata ovia uusiin mahdollisuuksiin. Kun työ ja tekijä kohtaavat, syntyy kestävää kasvua ja menestystä.

Työtä kyllä hankkeen yksi tavoite on verkostoituminen. Se ei ole vain tapa löytää työtä tai työntekijöitä – se on mahdollisuus jakaa tietoa, oppia toisiltamme ja rakentaa yhteistyötä, joka mahdollistaa rohkeita rekrytointeja. Hämeen sukukokous oli todiste siitä, että yhdessä olemme enemmän.

Tulevaisuus on tehty yhteistyöstä. Tulevaisuus on nyt.

Pääkuvassa: Sointu ja Topi Borg olivat tilaisuuden tähtipuhujia.